Planner

  • Osnabrückstraat 30, 7418 BN Deventer, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Locaties
Wij zoeken voor een collega voor de vestigingen in:

  • Deventer
  • Nieuw Vennep

Organisatie
Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ),zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. 
Hulpmiddelencentrum is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.
Hulpmiddelencentrum levert al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen. Deze aanpassingen vinden meestal plaats op medische indicatie. Wij werken dan ook dagelijks samen met adviseurs van diverse medische indicerende instellingen.

Het team van Hulpmiddelencentrum

De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.

Onze vakkundige technici stoelen op jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren. Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

Functieomschrijving

Als medewerker planning draag je zorg voor een goede planning voor advies, productie, logistiek en service, van de noodzakelijke acties voor een efficiënte, tijdige, first-time-right en volgens contractafspraken uitvoering van de klantopdrachten. Je optimaliseert continu de planning met de interne afdelingen en verzorgt de planning in het OTR (planningssysteem). Je communiceert tijdig de planningen naar klanten, betrokken medewerkers en afdelingen. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Functie-eisen

Je hebt een vakgerichte MBO opleiding . Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en kennis van een ERP-systeem en Office Pakket. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: vakmanschap, resultaatgerichtheid, betrokkenheid, betrouwbaar, plannen en organiseren, accuratesse, samenwerken en goede mondelinge communicatie.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding, kennis en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.