Medewerker tenderdesk

  • Bolderweg 6, 1332 AT Almere, Nederland
  • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatie hulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 490 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het schrijven, redigeren en controleren van de kwaliteitsteksten en hebt de regie en coördinatie van het gehele aanbestedingstraject (van publicatie tot uiteindelijke indiening van de offerte). Je levert onderscheidend vermogen om tot de beste tenderpropositie te komen en zorgt voor het scoren van nieuwe opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor het aansluiten bij de actuele EMVI-criteria en werkt EMVI gestuurd. Je bent bij het tenderproces een belangrijke en continue schakel tussen interne en externe communicatie en hebt hierin overleg met de opdrachtgevers en interne stakeholders.

Je stelt assessments op (go or no-go) en bezoekt samen met productspecialist en/of contractbeheerder de prebid. Het betreft een functie voor 32 – 38 uur per week.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding. Je hebt ruime werkervaring als medewerker tenderdesk en/of projectleider tenderdesk binnen een commercieel gedreven organisatie. Je hebt ervaring en kennis van het aanbestedingsrecht. Je hebt ervaring met en kennis van het Office Pakket. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent klantgericht, analytisch, accuraat, doelgericht en commercieel. Je kunt goed plannen en organiseren en bent organisatiesensitief en besluitvaardig. Je handelt proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Verder herken je je in de volgende kerncompetenties: resultaatgericht, deskundig, betrokken en betrouwbaar.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring.

We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.