Servicemonteur binnen

  • Diversen, Diversen, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, Het Hulpmiddelencentrum levert al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen. Bij het Hulpmiddelencentrum werken circa 500 medewerkers.

Functieomschrijving

Wij zoeken een collega voor de volgende vestigingen:

  • Deventer
  • Doetinchem
  • Nieuw Vennep 
  • Oss 
  • Rotterdam
  • Zoetermeer

Je bent verantwoordelijk voor het aanpassen, repareren en aflever-gereed maken van mobiliteitshulpmiddelen. Je zorgt voor het op de juiste wijze invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de opdrachten. Je houdt de werkplek op orde en ondersteunt het magazijn. Daarnaast ben je inzetbaar voor de  servicenooddienst, dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent voor het uitvoeren van reparaties aan revalidatiehulpmiddelen bij de klant thuis. Tevens ben je bereid om in te vallen bij de service buitendienst. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Functie-eisen

Je hebt een MTS werk- en denkniveau, richting elektronica. Verder kun je goed in teamverband werken en toon je eigen initiatieven. Ook ben je flexibel en oplossend gericht. Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en hebt affiniteit met de zorgsector, met ouderen of mindervaliden is een pré. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring.

We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.