Medewerker logistiek

  • Diversen, Diversen, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij zoeken voor een collega voor de vestigingen in:

  • Leeuwarden, Friesland
  • Nieuw Vennep, Noord-Holland
  • Rotterdam, Zuid-Holland

De organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, Het Hulpmiddelencentrum levert al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen. Bij het Hulpmiddelencentrum werken circa 500 medewerkers.

Functieomschrijving

Als medewerker logistiek draag je zorg voor een efficiënt voorraadbeheer waarbij de voorraad opgeslagen is in een overzichtelijk, ordelijk georganiseerd en geregistreerd magazijn, teneinde de interne klant te kunnen voorzien van de juiste hulpmiddelen en onderdelen. Je zet dagelijks diverse (aflever en reparatie) routes voor de buitendienst (orderpicken) gereed. Je administreert alle inkomende en geleverde goederen, op basis van inkooporders, transferorders, retourorders en verkooporders.

Je legt alle magazijnmutaties in het ERP-systeem vast en indien nodig op schrift met documenten.

Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Functie-eisen

Je hebt een vakgerichte MBO opleiding (bij voorkeur logistiek of magazijnbeheer). Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en kennis van een ERP-systeem en Office Pakket. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: vakmanschap, resultaatgerichtheid, betrokkenheid, betrouwbaar, plannen en organiseren, accuratesse, samenwerken en kostenbewust.

 

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring.

We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.

 Belangstellenden kunnen reageren via de link.