ADVISEUR MOBILITEITSHULPMIDDELEN

  • Diverse, Diverse, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Locaties
Wij zoeken voor een collega voor de vestigingen in:

  • Deventer
  • Doetinchem

Organisatie 

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en bijbehorende dienstverlening zoals onderhoud en service. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen in opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz) en zorgverzekeraars (Zvw). Onze kennis en jarenlange ervaring binnen de hulpmiddelenzorg staat garant voor hoge kwaliteit, vakmanschap en deskundig advies. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en werkt vanuit lokale vestigingen verspreid over het hele land. Ons motto is dan ook niet voor niks: Landelijk actief, regionaal betrokken! 

Het team van Hulpmiddelencentrum
De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team met hart voor de cliënt. Of het nu een klantenservicemedewerker, een logistiek medewerker of servicemonteur betreft; onze medewerkers weten wat onze cliënten beweegt. Klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbare service staan bij het Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Samen zorgen we ervoor dat cliënten zo lang als mogelijk zelfstandig en mobiel kunnen blijven.

Functieomschrijving

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig adviseren en indiceren van de juiste mobiliteitshulpmiddelen, met eventuele aanpassingen, binnen een bepaald contract. Voorafgaand voer je (complexe) passingen uit bij de eindgebruiker thuis en geeft telefonisch advies en informatie. Ook zorg je voor de administratieve zaken ter voorbereiding van het opstellen van de offerte. Verder stel je de hulpmiddelen in en geef je instructies bij aflevering. Je bent de spil tussen de opdrachtgever (gemeente) en de eindgebruiker. Het bedenken van individuele oplossingen voor een eindgebruiker maakt het werk veelzijdig. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Functie-eisen

Profiel
Wij zijn op zoek naar een bewegingstechnoloog, ergotherapeut of fysiotherapeut met een flexibele en resultaatgerichte instelling en ervaring in een soortgelijke functie. Je kwaliteiten zijn: sociaal, creatief, inventief, representatief, zelfstandig en commercieel. Verder beschik je over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden, heb je ervaring met een ERP systeem en kennis van het Office Pakket en ben je in het bezit van rijbewijs B.

Aanvullende informatie

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.