Servicemonteur buiten

  • Edelgasstraat 240, Zoetermeer, Nederland, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Locatie
Wij zoeken momenteel een nieuwe collega voor de vestigingen:

  • Burgum
  • Deventer
  • Houten
  • Zoetermeer

Organisatie 

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en bijbehorende dienstverlening zoals onderhoud en service. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen aan particulieren en zorginstellingen in opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz) en zorgverzekeraars (Zvw). Onze kennis en jarenlange ervaring binnen de hulpmiddelenzorg staat garant voor hoge kwaliteit, vakmanschap en deskundig advies. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en werkt vanuit lokale vestigingen verspreid over het hele land. Ons motto is dan ook niet voor niks: Landelijk actief, regionaal betrokken!

Het team van Hulpmiddelencentrum
De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team met hart voor de cliënt. Of het nu een klantenservicemedewerker, een logistiek medewerker of servicemonteur betreft; onze medewerkers weten wat onze cliënten beweegt. Klantgerichtheid, deskundigheid en betrouwbare service staan bij het Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Samen zorgen we ervoor dat cliënten zo lang als mogelijk zelfstandig en mobiel kunnen blijven.

Functieomschrijving

Je verleent service voor de geleverde revalidatiehulpmiddelen bij de klant thuis (waaronder elektrische rolstoelen en scootmobielen). De afspraken met de klanten worden ingepland door de planner. Tevens zorg je voor het invullen, ondertekenen en terugkoppelen van de serviceopdrachten. Eén keer in de vier tot zes weken heb je nooddienst, dat wil zeggen dat je een week lang buiten de kantooruren oproepbaar bent. Onze klantengroep bestaat uit ouderen en mindervaliden. Juist deze mensen weer hun zelfstandigheid teruggeven is de uitdaging in deze functie. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

Functie-eisen

Je hebt het werk- en denkniveau van een MTS-er (richting elektro-, auto- en/of mechanische techniek). Je beschikt over goede kennis van de Nederlandse taal en je kunt goed omgaan met mensen. Verder werk je zelfstandig en heb je een groot oplossend vermogen. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je hebt affiniteit met de zorgsector, met ouderen of mindervaliden. Je hebt vakspecifieke kennis, ervaring met een ERP systeem en kennis van het Office Pakket. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Ervaring in de branche is een pré.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.