Business Analist

  • Bolderweg 6, 1332 AT Almere, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Functieomschrijving

Functie

Je analyseert de bedrijfsprocessen en verzamelt de behoeften, wensen en eisen vanuit de organisatie. Deze vertaal in je in een oplossing en presenteert deze naar de stakeholders zoals: de directie, het MT en het vestigingsmanagement.  Daarnaast ben je samen met de business controller verantwoordelijk voor de financiële analyses en het doorgronden van cijfers. Tevens verzorg je externe managementinformatie voor onze opdrachtgevers en bespreekt deze met het regiomanagement en het vestigingsmanagement. Met deze informatie stuur je financieel de contracten en signaleert proactief op contractniveau de issues en de resultaten. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) in Almere

Functie-eisen

Profiel

Je hebt een opleiding op minimaal hbo-niveau afgerond in de richting van HBO Financial Services Management en Interne beheersing. Je hebt 5 – 7 jaar relevante werkervaring binnen een complex commercieel gedreven organisatie. Je hebt ruime werkervaring in projectmanagement en bent expert op het gebied van Excel en Navision. Kennis van Jet Reports is een pré. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: resultaatgericht, deskundig, betrouwbaar, persoonlijk, ondernemend, omgevingsbewust, analytisch, plannen/organiseren en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je handelt proactief en hebt een hands-on mentaliteit.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.