MEDEWERKER KLANTENSERVICE

  • Peppelkade 21, Houten, nl
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Organisatie
Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Het team van Hulpmiddelencentrum
De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.Onze vakkundige technici stoelen op jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren. Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

 

Functieomschrijving

Locatie
Wij zoeken nieuwe collega's voor de vestigingen:

- Oss

Functie
Je neemt telefonisch reparaties aan, probeert deze eerst mondeling op te lossen en voert deze vervolgens in het computersysteem in. Ook plan je de afspraken voor de monteurs buitendienst en verwerk je die opdrachten administratief. Je stelt offertes op en controleert ze. Je maakt duidelijke afspraken met cliënten m.b.t. het uitvoeren van reparaties en bewaakt de levertijden. Het betreft een functie voor 32 - 38 uur per week).

Functie-eisen

Profiel
Je hebt een MBO-opleiding afgerond en hebt ruime ervaring in een soortgelijke functie (met planning, telefonisch klantencontact en administratieve werkzaamheden), bij voorkeur in de revalidatiebranche. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, hebt ervaring met een ERP systeem en hebt affiniteit met techniek. Verder kun je analyseren, procesmatig denken, ben je accuraat en nauwkeurig in je werkzaamheden, kun je goed zelfstandig werken en ben je stressbestendig. Affiniteit met ouderen of mindervaliden is een pré.

Extra informatie

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.