Vestigingsleider

  • Edelgasstraat 240, Zoetermeer, nl
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Organisatie

Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.
 

Het team van Hulpmiddelencentrum
De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.
Onze vakkundige technici stoelen op jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren. Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor de gehele vestiging en stuurt alle medewerkers aan. Je behaalt het resultaat conform budget en de vastgestelde KPI’s, voert het financieel-, kwaliteit- en personeelsbeleid uit, zorgt voor medewerkers- en klanttevredenheid en bent hier verantwoordelijk voor. In overleg met de (landelijke) manager ben je verantwoordelijk voor het nakomen van de afspraken met klanten en opdrachtgevers door de juiste inzet van medewerkers, middelen en materieel. Je zorgt voor de uitvoering van de contracten met de gemeente(n). Je maakt jaarplannen, in- en externe analyses, verbeterplannen en managementrapportages. Je geeft coachend leiding, coördineert en begeleidt de werkzaamheden, bewaakt, en optimaliseert continu de kwaliteit.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding (richting bedrijfskunde) of HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over ruime vakspecifieke kennis en algemene kennis van de bedrijfsvoering.

Daarnaast beschik je over ruime werkervaring in een leidinggevende functie in een commerciële, dienstverlenende organisatie. Je hebt ervaring in het begeleiden van veranderprocessen en bent een coachend leider en verbinder. Je weet medewerkers écht te motiveren en te ondersteunen. Je beschikt over goede mondelinge- en schriftelijke vaardigheden en bent proactief met een hands-on-mentaliteit.

Extra informatie

Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je graag uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl. 


Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.