Projectleider implementaties

  • Bolderweg 6, Almere, Nederland, nl
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

 

Organisatie
Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatie hulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

Het team van Hulpmiddelencentrum
De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.
Onze vakkundige technici stoelen op jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren. Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

Functieomschrijving

Functie
Je bent verantwoordelijk voor het op planmatige wijze implementeren en communiceren van de met opdrachtgevers gemaakte (contract)afspraken.  Je begeleidt de vestigingen die de afspraken gaan uitvoeren gedurende het hele proces van implementatie tot en met evaluatie, borging en nazorg. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de standaard implementatie procedure, begeleidende documentatie en werkinstructies. Je stelt voor elke implementatie een implementatieplan op en stelt het implementatieteam samen. Je leidt implementaties aan de hand van het implementatieplan en rapporteert over de voortgang aan de Commercieel Manager. Het betreft een functie voor 32 – 38 uur per week.

Functie-eisen

Profiel
Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding aangevuld met een projectmanagement opleiding. Je hebt ruime werkervaring in projectmanagement binnen een commercieel gedreven organisatie. Ervaring in de revalidatiebranche is een pre. Je beschikt over uitgebreide kennis op het gebied van projectmanagement methoden en technieken. Je hebt ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur Navision) en kennis van het Office Pakket. Daarnaast beschik je over de volgende competenties: leiderschap, klantgericht, doel/resultaatgericht, commercieel, plannen/organiseren, organisatiesensitief, besluit- en communicatief vaardig. Je handelt proactief en hebt een hands-on mentaliteit.

Extra informatie

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.