ICT-medewerker technisch applicatie beheer (TAB) en data-analyse

  • Schuttevaerweg 5, Rotterdam
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

 

Organisatie
Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen en heeft meerdere vestigingen verspreid over het land. In opdracht van gemeenten (Wmo), instellingen (AWBZ),zorgverzekeraars en uiteraard particulieren leveren wij hulpmiddelen met alle bijbehorende dienstverlening, waaronder ook het aanpassen van woningen. 
Hulpmiddelencentrum is er immers voor om het u wat makkelijker te maken in het dagelijkse leven.
Hulpmiddelencentrum levert al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulpmiddelen. Naast het leveren van standaardproducten zijn wij specialist als het aankomt op individuele aanpassingen. Deze aanpassingen vinden meestal plaats op medische indicatie. Wij werken dan ook dagelijks samen met adviseurs van diverse medische indicerende instellingen.

Het team van Hulpmiddelencentrum

De medewerkers van Hulpmiddelencentrum vormen een enthousiast en betrokken team. Of het nu onze receptioniste is die u telefonisch te woord staat of onze servicemonteur die u verder helpt; zij doen dat omdat zij weten wat ú beweegt.

Onze vakkundige technici stoelen op jarenlange ervaring en maken gebruik van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige producten af te leveren. Klantgerichte, persoonlijke service en betrouwbare aftersales staan bij Hulpmiddelencentrum hoog in het vaandel. Deskundige medewerkers ondersteunen u bij het kiezen van de juiste voorziening en geven daarbij uitgebreid advies en uitleg. Bij ons vindt u kwaliteit op elk gebied.

 

Functieomschrijving

Organisatie
Het Hulpmiddelencentrum is leverancier van mobiliteits- en revalidatie hulpmiddelen en alle bijbehorende dienstverlening. Wij leveren al meer dan 40 jaar betrouwbare kwaliteitshulp-middelen in opdracht voor gemeenten (Wmo), instellingen (Wlz), zorgverzekeraars (Zvw) en particulieren. Door onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring staan wij garant voor hoge kwaliteit in zorg, advies en uitvoering. Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van individueel maatwerk. Het Hulpmiddelencentrum heeft meer dan 450 medewerkers en vestigingen verspreid over het hele land.

 

Functie

De werkzaamheden bestaan voor een belangrijk deel uit het leveren van adequate service, en het (laten) testen van nieuwe functionaliteiten. Je zorgt dat applicaties technisch-correct functioneren, beoordeelt de gebruikerservaringen en past wijzigingen m.b.t. applicatie specifieke instellingen toe na trendanalyses. Je bent (mede) uitvoerende van het beveiligingsbeleid en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de business. Je draagt zorg voor de aanwezigheid van procedures en documentatie m.b.t. de technische infrastructuur. In een terugkerende frequentie stel je management rapportages op welke worden besproken met de Database Administrator.  Je lost zelfstandig complexe technische problemen op en voert regie op het  uitbesteed werk. Je levert een technische bijdrage in ICT-projecten in samenwerking met de Functioneel applicatie beheerder. Je hebt als extra aandachtsgebied data-analyse. Je verzorgt de inrichting van een kwalitatief goede informatievoorziening i.s.m. de Data analist t.b.v. tot rapportages welke geschikt zijn voor zowel interne – als externe stakeholders. Het betreft een fulltime functie (38 uur per week).

 

Profiel

Je hebt een Mbo/Hbo ICT opleiding afgerond en enkele jaren werkervaring in de ICT, specifiek in een OTAP-omgeving is een pre. Aanvullende opleidingen en/of kennis van relevante statistische analysemethodes en computerprogramma’s zoals Microsoft Excel, SPSS, SAS (Statistical Analysis System), Qlikview, JET-report, Powerpivot, Hadoop en Tableau is een pre. Verder beschik je over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden en ben je in bezit van rijbewijs B.

 

Aanbod
Wij bieden je een afwisselende baan in een enthousiast en betrokken team. Het salaris is afhankelijk van de genoten opleiding en ervaring. We nodigen je uit om je verder te oriënteren op onze website www.hulpmiddelencentrum.nl.