Trainer Growth Hacking

  • Schweitzerlaan 12, 9728 NP Groningen, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij?
Google Ads, Video Marketing, Growth Hacking, wanneer je meer wilt leren over online marketing of een onderdeel ervan wilt leren kom je bij ons uit. How & Knower is dé opleider in online marketing en organiseert trainingen en opleidingen. De focus ligt op het kunnen toepassen van wat je leert in de praktijk, want daar gaat het uiteindelijk om. Oh en we zijn door Emerce verkozen tot de beste opleider van Nederland en daar zijn we trots op!

Functieomschrijving

Word jij onze nieuwe Growth Hacking trainer?
How & Knower groeit en ons portfolio groeit natuurlijk mee! Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste trainer die met zijn kennis en ervaring onze deelnemers verder willen helpen. Ben jij een praktijkexpert en beschik je over bergen kennis op het gebied van Growth Hacking? Vind je het leuk om mensen te leren wat Growth Hacking inhoudt en hoe je dit toepast in een organisatie?

Hoe ziet de selectieprocedure er uit?
Tijdens de demotraining laat jij in een half uur zien hoe je kunt schitteren voor een groep. Weet je ons te overtuigen met jouw skills en enthousiasme, dan hebben we een go! Wij gaan dan ons best doen om je zo snel mogelijk in te zetten.

Functie-eisen

Wat zoeken wij?
Een gedegen kennis van Growth Hacking op basis een praktijk ervaring. We vinden het belangrijk dat jij kan kennis kan overbrengen met voorbeelden uit de praktijk en je kunt inleven in de situaties van de deelnemers. 

Extra informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met Justien Fröling op 050 -210 34 06