Account Manager søges til salg af WiFi- og netværksløsninger.

  • København, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hoist Group er en international, succesfuld totalleverandør til hoteller, kursus- og konferencecentre  m.fl. Vores hovedkontor ligger i Stockholm, Sverige, og vi har kontorer i 18 lande i EMEA-regionen. Vi har ca. 600 medarbejdere. Vores systemløsninger repræsenteres endvidere af distributører i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Produkterne og ydelserne strækker sig fra daglige forbrugsvarer til avancerede og digitale interaktive TV-systemer. Forretningsområderne omfatter hotel TV­ systemer, TV-apparater, TV-programmer, trådløst internet, digitale parabolanlæg, Hotsoft bookingsystem, back office-systemet Serviator, hotelinteriør samt installation/service/support.

Hoist Group Danmark blev etableret i 1999 og er den eneste totalleverandør til hotelbranchen. Virksomheden inspirerer med sin brede palet af muligheder, og de 17 engagerede og ambitiøse medarbejdere har altid fokus på at finde den bedste løsning for kunden. Læs mere på www.hoistgroup.com

Jobbeskrivelse

Videreudvikling af løsninger til hoteller
Med reference til vores Managing Director er det din fornemmeste opgave at rådgive og sælge WiFi- og netværksløsninger, herunder vores Fusion Platform, som er en kommunikationsplatform for hoteller og hotelgæster. Kunderne er primært hoteller og kroer samt kursus- og konferencecentre. Sammen med salgsteamet skal du være med til at videreudvikle Hoist Groups stærke position på det danske marked gennem opsøgende salg, leads og eksisterende kunder. Du trives derfor med det kick, det giver at vinde nye kunder gennem opbygning af egen kundeportefølje, men formår samtidig at pleje de eksisterende kunder og skabe mersalg og opbygge kunderelationer. Du går i dialog med kunden på alle niveauer i organisationen og formår at levere professionel rådgivning samt inspirere kunden til nye løsninger indenfor Hoist Groups brede produktsortiment.

Kvalifikationer

Udadvendt sælger med stort drive og engagement
Du har gerne erfaring med salg af lignede produkter og trives godt i rollen med det opsøgende salg. Som Account Manager er du selv ansvarlig for at booke og afholde møder, præsentere produkter for kunden samt udarbejde tilbud og følge op på dette. Det forventes derfor at du arbejder selvstændigt, er struktureret og god til at skabe relationer. Dit drive, store salgstalent og din forretningsforståelse bruger du til at skabe en vedvarende relation til kunden, således at et optimalt salg opnås. Som person er du løsningsorienteret, proaktiv og drevet af at skabe resultater. Du er flydende i dansk og engelsk og har solid erfaring med hele Office­pakken. Det er en fordel, hvis du har erfaring med brug af CRM-systemer.

Ansvar og udvikling i en sund virksomhed
Du tilbydes en stilling i en international virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er i centrum. En stilling med alle muligheder for at sætte dit eget fingeraftryk og skabe markante resultater for din egen og virksomhedens succes og med gode muligheder for at avancere til Key Account Manager. Dit arbejdssted bliver det danske kontor i Hørsholm, hvor du forventes at være et par dage om ugen. Resten af ugen er du på kundebesøg. Dit distrikt er hele Danmark, så du skal derfor forvente en del rejseaktivitet i forbindelse med kundemøder. Du tilbydes en attraktiv lønpakke med pension og firmabil.

Yderligere informationer

Finder du jobbet interessant, så send din ansøgning. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director Mikael Svensson på tlf. 4586 0203.

Videoer man kan se