Netværkstekniker

  • København, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hoist Group er en international, succesfuld totalleverandør til hoteller, kursus- og konferencecentre m.fl. Vores hovedkontor ligger i Stockholm, Sverige, og vi har kontorer i 18 lande i EMEA-regionen. Vi har ca. 600 medarbejdere. Vores systemløsninger repræsenteres endvidere af distributører i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten.

Produkterne og ydelserne strækker sig fra daglige forbrugsvarer til avancerede og digitale interaktive TV-systemer. Forretningsområderne omfatter hotel TV­ systemer, TV-apparater, TV-programmer, trådløst internet, digitale parabolanlæg, Hotsoft bookingsystem, back office-systemet Serviator, hotelinteriør samt installation/service/support.

Hoist Group Danmark blev etableret i 1999 og er den eneste totalleverandør til hotelbranchen. Virksomheden inspirerer med sin brede palet af muligheder, og de 17 engagerede og ambitiøse medarbejdere har altid fokus på at finde den bedste løsning for kunden. Læs mere på www.hoistgroup.com

Jobbeskrivelse

Netværkstekniker søges til WiFi- og netværksløsninger.

Videreudvikling af løsninger til hoteller

Med reference til vores IT-koordinator er det din fornemmeste opgave at yde support på vores WiFi- og netværksløsninger, herunder vores Fusion Platform, som er en kommunikations-platform for hoteller og hotelgæster. Kunderne er primært hoteller og kroer samt kursus- og konferencecentre.

Erfaren netværkstekniker med stort drive og engagement 
Du har gerne op til flere års erfaring med support af WiFi- og netværksløsninger. Du kommer til at udføre opgaver hos vores kunder, herunder installation, konfiguration og opgraderinger og du vil deltage i hele processen fra design-, planlægnings-, konfigurations- og installationsfasen. Du vil udføre fejlsøgningsopgaver, både onsite og/eller remote. Du vil i samarbejde med vores salgskonsulenter rådgive kunder om løsningsmodeller samt agere som teknisk presale i komplekse løsningsbeskrivelser overfor større kunder.

Som person er du energisk, med et godt drive og er kvalitetsbevidst. Du trives med en stor kontaktflade og med mange bolde i luften. Det forventes at du arbejder selvstændigt og er struktureret. Du ser service og kvalitet som en naturlig del af dit kommende job. Du er flydende i dansk og engelsk.

Kvalifikationer

Tekniske kvalifikationer
Du har som minimum en CCNA certificering eller tilsvarende og har gerne arbejdet med LAN/WiFi i flere år indenfor følgende områder:

  • Netværks design.
  • Design og konfiguration af Enterprise WiFi.
  • Design og konfiguration af Core/Access switch.
  • Design og konfiguration af VLAN’s.
  • Design og konfiguration af router/gateway.
  • Fejlsøgning af ovenstående.
  • Udførsel af WiFi Site Surveys.
  • Generelt kendskab til servere.

Ansvar og udvikling i en sund virksomhed
Du tilbydes en stilling i en international virksomhed med store ambitioner. Du bliver en del af en virksomhedskultur, hvor medarbejderne er i centrum. En stilling med alle muligheder for at sætte dit eget fingeraftryk og skabe markante resultater for din egen og virksomhedens succes.  Det geografiske arbejdsområde er Danmark, og der skal påregnes nogen rejseaktivitet i forbindelse med support og installationer. Du vil desuden indgå i vores team af medarbejdere, som skal supportere vores vagttelefon udenfor normal åbningstid. Du tilbydes en attraktiv løn med pension samt 5 ugers ferie og 5 ferie/fridage.

Yderligere informationer

Finder du jobbet interessant, så send din ansøgning til os. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Director Mikael Svensson på tlf. 4586 0203.

Videoer man kan se