Sales advisor, FT & PT

Company Description

Mirësevini në H&M! Një ambiente pune ku mund të jesh vetvetja dhe shumë më shumë! Ne jemi në kërkim të bashkëpunuesve entuziastë dhe miqësor që e shijojnë punën në një mjedis me ritëm të shpejtë, të bashkohet me ekipin tonë.

Job Description

 

Ne ofrojmë zhvillim profesional dhe personal në një mjedis ndërkombëtar, së bashku me benefite të mëdha dhe të vlefshme si:

 

 • Sigurimi shëndetësor
 • Zbritje me të gjitha brendet në grupin H&M
 • Trajnime të vazhdueshme dhe programet e avancimit të aftësive punuese
 • Mundësi karriere në të gjithë botën

Si një Sales Advisor, do të mësoni bazat e drejtimit të një dyqani, do të bashkoheni me një ekip të talentuar me miq të rinj - dhe më e rëndësishmja - do të mësoni si të bëni që klientët tanë të ndjehen të mirpritur, të kënaqur dhe të frymëzuar, duke pasur një shans për një karrierë të gjatë jetësore.

Qualifications

Çfarë bëni:

 • Sigurohuni që klientët tanë të jenë gjithmonë prioriteti ynë, duke ofruar një Përvojë të Mrekullueshme të Klientit
 • Kontriboni në krijimin e një mjedisi të lehtë për blerje nëpërmjet Operacioneve të Dyqanit dhe Kujdesit të Shkëlqyeshëm të Rrobave.
 • Duke ndarë njohuritë dhe aftësitë tuaja me kolegët tuaj, kontriboni aktivisht në krijimin e një Ekipi të Madh për të plotësuar pritshmëritë e klientëve tanë.
 • Punoni në përputhje me standardet, politikat, procedurat dhe kërkesat ligjore të H&M.

Kush jeni:

Ashtu si të gjithë të tjerët në H&M, ne besojmë se jeni një bashkëpunues/e pozitiv dhe ambicioz/e me energji dhe optimizëm.

Cilësitë tuaja personale duhet të përfshijnë gjithashtu:

 • Një interes i ndërgjegjshëm për të krijuar Përvojën më të mirë të Klientit ku të gjithë mund të duken dhe të ndjehen mirë.
 • Një qasje miqësore, sociale dhe ndihmëse ndaj klientëve dhe kolegëve. Promovimi i vlerave dhe kulturës sonë në punën tuaj të përditshme.
 • Një bashkëpunues/e që e pëlqen punën në një mjedis me ritëm të shpejtë.
 • I/E përfshirë, pozitiv/e, kreative dhe I/e gatshëm të mësojë gjatë punës!

Additional Information

Informacion Shtesë:

H&M është i angazhuar për të krijuar një mjedis të ndryshëm dhe të përfshirë dhe po kërkon aktivisht kandidatë të kualifikuar, pavarësisht prej racës, gjinisë, identitetit gjinor, orientimit seksual, etnicitetit, fesë, origjinës kombëtare, aftësive të kufizuara, ose moshës.

Këtu keni rastin tuaj për një karrierë me shumë mundësi të pafundme, jeni të interesuar?

Bëhu vetvetja dhe më shumë në H&M.

Privacy Policy