7 timers Sales Advisor - Beauty Department

  • Amagertorv, København, København, Denmark
  • Deltid
  • Afdeling: H&M

Firmabeskrivelse

H&M STRØGET SØGER SALES ADVISOR 7 TIMER OM UGEN TIL BEAUTY DEPARTMENT

H&M tror vi på, at det er muligt for dig at gøre dét, du holder af. Vi giver dig plads til at skabe nyt og udvikle dig − et sted hvor du virkelig hører til, og hvor du kan være dig selv.  Du vil blive en del af et team, der sprudler af liv, i en virksomhed, der gør en forskel.  I H&M tror vi på, at det er muligt, for vi gør det muligt sammen.

Jobbeskrivelse

Vi søger en Sales Advisor til vores Beauty Department i DK0811, Amagertorv i København K.

I kundernes øjne er du H&M! Du er imødekommende, stilfuld og elsker at arbejde med mennesker. Du gør en stor forskel i H&M-butikken. God kundeservice og råd til styling holder dig aktiv hele dagen. 
Sales Advisor-rollen er én af vores vigtigste, og det er en fantastisk måde at starte din karriere i H&M på.

Kvalifikationer

Som medarbejder i butikken repræsenterer du H&M. Du inspirerer, guider og hjælper kunder på enhver måde. Om det er på salgsarealet, i prøverummet eller ved kassen − du kommer til at arbejde med fashion og mennesker. Fantastisk kundeservice handler også om at håndtere varer, når de leveres, og sikre, at butikken er attraktiv. Og selvfølgelig at være fuldt informeret om alle vores kampagner og aktiviteter. Du er detaljeorienteret, og vil gerne have din arbejdsplads organiseret og ren. Du har en passion og interesse for Beauty, når det kommer til produktkendskab og holder dig orienteret med de nyeste trends. 

Du har chancen for at få tingene til at ske. Hvis du leder efter nye udfordringer, finder du en spændende rejse hos H&M. 

Yderligere informationer

Vi ansætter ud fra vores værdier, og selvom dine kompetencer er vigtige for os, er det din personlighed, der betyder mest!

Stillingen er en 7 timers stilling i DK0811 i København. Stillingen ønskes besat fra midten af oktober 2021, og ansøgninger behandles løbende. Før du sender din ansøgning, bedes du gå i dialog med din leder om denne mulighed. Hvis du er kvalificeret til denne stilling, bedes du sende en motiveret ansøgning og CV senest d. 1. oktober 2021.

Make customers feel welcome & feel welcome to be yourself.
Be a Sales Advisor & more at H&M.

Fortrolighedspolitik