Visual Merchandiser, Kuben Hønefoss

  • Kong Rings gate, 3510 Hønefoss, Norge
  • Fulltid
  • Avdeling: H&M

Beskrivelse av bedriften

I H&M tror vi at du kan finne det du elsker å gjøre. Vi gir rom for å skape og rom for å vokse – et sted der du føler tilhørighet og kan være deg selv fullt og helt. Du blir en del av et livlig team i et selskap som føles like bra som det ser ut. I H&M har vi troen på at det er mulig fordi vi sammen gjør det mulig.

Jobb-beskrivelse

Vi søker nå vår neste Visual Merchandiser til H&M på Kuben i Hønefoss. 

I rollen Visual Merchandiser ser vi etter en som er kreativ og liker en fartsfylt hverdag. Som moteelsker følger du med på de seneste trendene. Styling og presentasjon av plagg er din spesialitet. Kunden står i sentrum av alt det du og teamet ditt gjør. Det kreative og kommersielle tankesettet lar deg skape en inspirerende, relevant og oversiktlig handleopplevelse.

Du kjenner til alle trendene og har et godt øye for å presentere H&M sine ulike kolleksjoner på en inspirerende og kommersiell måte. Vi ser etter en god lagspiller og en person full av inspirasjon som også vet hvordan man kan inspirere andre. Du liker å være i sentrum av alt og elsker å ha en jobb der hver dag er forskjellig.

Jobben din er å presentere plaggene våre på en attraktiv måte og å følge opp salgsaktiviteter for å sikre at våre looks blir en suksess. Du får ansvaret for vindus- og butikkutstillinger – det er du som sørger for at butikken er gøy og moteriktig på alle måter. Du skal også lære opp og coache kollegaene dine i butikken innen Visual Merchandising og holde klespresentasjoner. Du blir inspirert til å gjøre et varig inntrykk på alle som kommer i kontakt med merket vårt og våre ansatte. Å kunne hjelpe alle med å se bra ut og føle seg vel er det som driver deg. Har du lyst til å blir Visual Merchandiser? Sammen kan vi gjøre det mulig.

Få butikken til å se bra ut & kundene til å se bra ut.
Bli Visual Merchandiser & mer i H&M

Kvalifikasjoner

Som vår neste Visual Merchandiser, ser vi etter en som er: 

  • Sterk visuelt, og har en god formidlingsevne.
  • En teamspiller som kan være en inspirasjon for alle rundt seg.
  • At du er informativ, åpen, ærlig og har evnen til å delegere er viktig.
  • Vi forventer at du holder deg oppdatert på moter og trender, og annen faglig informasjon/inspirasjon.
  • Vi ser etter deg som er positiv, kreativ, praktisk, strukturert og nøyaktig!

Ytterligere informasjon

I H&M jobber en dyktig gjeng med stor interesse for mote og salg. Vi preges av en hektisk hverdag, godt humør, og høye målsettinger. Kanskje du ønsker å være med å gjøre butikkene våre innbydende og spennende? H&M ønsker alltid at kundene går ut av våre butikker med en god handleopplevelse, med ønske om å komme tilbake!

Er du vår neste Visual Merchandiser H&M? Send inn CV og søknad til oss om hvorfor nettopp du passer til denne rollen snarest. Intervjuer holdes fortløpende. 

Se videoer

Personvernregelverk