Sales Advisor Elev

 • Denmark, Denmark, DENMARK, Denmark
 • Fuldtid
 • Afdeling: H&M

Firmabeskrivelse

H&M SØGER SALES ADVISOR-ELEVER TIL HELE DANMARK

Er du klar til at skrive din egen H&M-historie? Start en spændende karriere i H&M, hvor salg, kundeservice og fantastisk teamwork er i centrum. Udvikl dig sammen med os, form din fremtid, og opnå mere end du nogensinde troede, var muligt.

I H&M giver vi ansvar, udfordringer og viser dig tillid, så du kan udforske din egen karrierevej og skrive din egen H&M-historie. Vi tror på vigtigheden af at uddelegere ansvar fra start, hvilket giver en stærk følelse af ejerskab. Vi er ét team, og når du udvikler dig, udvikler vi os. Du bliver en del af et team, som opmuntrer og støtter dig, og hvis du selv tager initiativ, har du en unik mulighed for at udforske en bred vifte af roller over hele verden.

Jobbeskrivelse

Som elev i H&M bliver du en vigtig del af teamet,  og du prøver kræfter med alt det arbejde, vi udfører for at give vores kunder en inspirerende shoppingoplevelse og skabe imponerende salgsresultater.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde nærværende og indbydende kundeservice ved kassen, på salgsarealet og i prøverummet
 • Håndtere nye varer hurtigt og effektivt hver dag – udpakning, opfyldning og varepræsentation er en vigtig del af dit daglige arbejde
 • Udvikle din forståelse for H&M’s værdier, brand, salg, drift og produkter igennem hele din uddannelse
 • Altid være opdateret på vores nyeste kollektioner og aktiviteter – din viden og vejledning er vigtig for vores kunder, og den inspirerer til salg!
 • Bidrage til den positive stemning i dit team igennem teamwork og ærlig feedback

I løbet af uddannelsen gennemfører du otte skoleuger sammen med andre H&M-elever på Innovationsfabrikken i Kolding. Her udvikler du din faglige viden og får nye idéer og redskaber, som du arbejder videre med i butikken. Du deltager også i forskellige workshops, der gør dig klar til din fremtidige karriere i H&M!

Kvalifikationer

Lige som alle andre i H&M er du en initiativrig og åben teamplayer, som er fuld af energi og har en positiv attitude. Vi forventer desuden, at du:

 • Har gennemført en adgangsgivende grunduddannelse senest i august 2021 – eksempelvis EUD, EUX og HHX eller STX/HF i kombination med det påkrævede grundforløb. Er du i tvivl, bør du spørge studievejlederen på din erhvervsskole, om din grunduddannelse giver adgang til at blive salgsassistentelev
 • Har lysten og motivationen til at få mest muligt ud af din uddannelse – både i butikken og under skoleugerne
 • Har en stærk passion for salg og kundeservice og stortrives i et miljø med højt tempo, sammenhold og fantastisk teamwork
 • Er åben og ærlig i din feedback og kommunikation med kollegaer og lederteamet
 • Elsker detailbranchen og har drive til at udvikle dig selv og din karriere sammen med H&M

Yderligere informationer

Som du kan se, er din personlighed og attitude det vigtigste for os, så giv os muligheden for at lære dig at kende. Udfyld alle felter i din jobprofil, og vedhæft dit CV, en kort motiveret ansøgning og dit eksamensbevis eller karakterblad. Du kan læse mere praktisk information her og få tips til din ansøgning her. Stillingerne ønskes besat 1. september 2021, så send os din ansøgning snarest muligt og senest 18. april 2021.

H&M Group er en af de største modevirksomheder i verden og forener mere end 177.000 kolleger fra forskellige baggrunde og nationaliteter over hele verden. Vi deler alle en værdidrevet måde at arbejde på baseret på en grundlæggende respekt for individet. Vores fælles værdier hjælper med at skabe en åben, dynamisk og jordnær virksomhedskultur, hvor alt er muligt.

Lyder det interessant? Her er din chance for en uddannelse fyldt med muligheder – vi ser nemlig dig som fremtidens leder!

Fortrolighedspolitik