Allmänn jobbansökan

  • Katrineholm, Sweden
  • Part-time

Company Description

goodstart arbetar för att vara den bästa partnern för de som är mellan jobb. Vi jobbar som extern aktör inom olika områden med Arbetsförmedlingen som kund. Hos oss jobbar alla tillsammans för att göra skillnad och hitta vägar till arbete. Vårt fokus är innanförskap och integration genom innovativa metoder.

Hos oss får du möjlighet att kliva in i ett spännande team som arbetar med en av de viktigaste frågorna idag - ett arbetsliv i förändring där tiden mellan jobb är avgörande för hur både individ och samhälle växer.

Vi växer som företag och får ofta frågor från samarbetspartners. Därför om du tror att vi eller någon av våra samarbetspartners kan vara spännande arbetsgivare, lämna gärna en spontanansökan.

Välkommen med din ansökan!

Job Description

Här kan du lämna en spontanansökan till goodstart! Skriv i så mycket information som möjligt om dig själv samt ladda upp ditt CV samt personligt brev. Vi letar efter allt från lokalvårdare till handledare och är måna om att titta på allas ansökningar. Skulle inte vi ha en plats för dig i vår verksamhet kan det finnas möjligheter hos någon av våra samarbetspartners.

Qualifications

För att vi ska kunna se om det finns möjligheter för dig är det viktigt att du:

  • Du ska bifoga kompletta ansökningshandlingar;
  • Anpassa ditt personliga brev för det jobb du undrar om;
  • Har du tidigare erfarenhet, styrk den gärna;
  • Referenser bör finnas med;
  • Har du en idé om vad du tror att du kan bidra med hos oss, förtydliga gärna.

Är du deltagare i Stöd- och matchning hos annan leverantör än goodstart skriv gärna med vilken och på vilken ort.

Additional Information

Du som söker får gärna vara öppen för att resa, alla tjänster erbjuds på samtliga våra orter som är öppna idag eller öppnas under året. Det gör att arbetsort som erbjuds kan finnas på samtliga orter. Vi har i verksamheten många öppningar för timanställningar, med möjlighet att ta arbetspass på flera orter. Vi finns idag i Eskilstuna, Katrineholm, Finspång, Flen, Västerås och Strängnäs.

Din ansökan behandlas med den konfidentialitet som krävs samt i enlighet med övriga delar i personuppgiftslagen.

Välkommen med din ansökan!