Technische dienst

  • Keizerstraat 5, 4811 HL Breda, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar kom jij terecht?

Golden Tulip Keyser Breda is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte en professionele team, de warme en eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.

Functieomschrijving

In deze veelzijdige functie als Alround Technische dienst medewerker ben je verantwoordelijk onder andere voor het oplossen van de dagelijkse storingen in het hotel.

Onder andere; Eenvoudige reparaties aan apparatuur, sanitaire voorzieningen, verlichting, hang- en sluitwerk, licht schilderwerk , Verzamelen van de meldingen, vaststellen van de aard en complexiteit van de storing/melding of het uit te voeren onderhoud.

Ben jij leergierig en bedreven in het oplossen van storingen ,representatief, gastgericht, accuraat en gewend zelfstandig te werken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct. Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een pré.

Aanvullende informatie

Stuur jouw sollicitatiebrieven begeleidend met een CV gericht aan de heer D.M. van Ommen