Zelfstandig werkend kok (FT)

  • Keizerstraat 5, 4811 HL Breda, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar kom jij terecht?

Golden Tulip Keyser Breda is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte en professionele team, de warme en eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.

Functieomschrijving

Voor ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok (fulltime) . Een uitdagende en afwisselende baan in een 4+ sterren hotel bij het Bourgondische familiebedrijf Golden Tulip Keyser Breda! Ga jij net dat stapje verder om het verblijf van de gast perfect te laten verlopen zodat de gast zich thuis voelt en breng jij dat gevoel ook over op jouw collega’s? Solliciteer dan nu!

Functie-eisen

Als zelfstandig werkend kok in onze keuken bereid je het ene moment een volledige lunch voor onze zakelijke gasten en sta je het andere moment een volwaardig diner te bereiden in één van de beste restaurants van Breda. Vind jij het leuk om in een dynamische keuken te werken? Bij Golden Tulip Keyser Breda maak jij het allemaal mee. Van kookworkshops, barbecues, ontbijt, lunches, diners à la carte tot ook grote partijen in onze zalen.

Jouw profiel:
·         Zelfstandig en stressbestendig
·         Productkennis
·         Flexibel
·         Punctueel
·         Teamplayer
·         Creatief
·         Nieuwsgierig
·         Up to date/ vakgericht
·         Allrounder

Aanvullende informatie

Omdat in ons hotel de keuken 365 dagen per jaar geopend is ben jij ook geregeld vrij in de weekenden. Salariëring verloopt volgens Horeca CAO.  Verder mag jij gebruik maken van overnachtingen in andere Golden Tulip Hotels in Nederland met medewerkersvoordeel.

Stuur jouw sollicitatiebrieven begeleidend met een CV gericht aan de heer D.M. van Ommen