Golden Tulip Keyser Breda zoekt een zelfstandig werkend Gastheer/vrouw!

  • Keizerstraat 5, 4811 HL Breda, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar kom jij terecht?

Golden Tulip Keyser Breda is een Brabants, 4-sterren familiehotel in het centrum van Breda. Persoonlijke aandacht, hartelijkheid, huiselijkheid en genieten zijn voor ons belangrijke waarden. De enthousiaste inzet van ons hechte en professionele team, de warme en eigentijdse ambiance in het hotel, onze uitgebreide faciliteiten én onze bijzondere ligging nabij het bruisende stadshart van Breda maken dat wij zowel de zakelijke – als vrijetijdsgast een unieke totaalbeleving kunnen bieden.

Functieomschrijving

Voor ons team zijn wij op zoek naar een allround zelfstandig werkend Gastheer/vrouw. Een uitdagende en afwisselende baan bij het bourgondische familiebedrijf Golden Tulip Keyser Breda! Ga jij net dat stapje verder om het verblijf van de gast perfect te laten verlopen, de extra service te bieden met het resultaat dat de gast zich thuis voelt. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als zelfstandig werkend Gastheer/vrouw zorg je samen met jouw collega's voor een correct verloop van dagelijkse gang van zaken in ons Restaurant en zalen. In ons restaurant, geopend voor ontbijt, lunch, en diner, ontvang je zowel nationale als internationale gasten. Zowel doordeweeks als in het weekend. 

Zoek jij een unieke omgeving in de horeca waarbij je niet alle weekenden hoeft te werken en ga jij net dat stapje extra om het verblijf van onze gasten perfect te laten verlopen? Solliciteer dan nu!

Wij zoeken iemand met;
- Minimaal MBO+ denkniveau
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Representatief & professioneel
- Stressbestendig
- Werkervaring vereist
- Flexibel inzetbaar voor 38 uur in de week

Wat krijg jij;

-Medewerkers korting voor een verblijf bij andere Golden Tulip hotels
-Salariëring verloopt volgens Horeca CAO.
-Gezellig, gemotiveerd en professionele collega's
-25 vakantiedagen

Stuur jouw sollicitatiebrieven begeleidend met een CV naar:

Golden Tulip Keyser Breda
Keizerstraat 5
4811 HL BREDA
Sollicitaties mogen gericht worden aan de heer D.M. van Ommen

Video's om te bekijken