Werkvoorbereider

  • Heiberg 24, 5504 PB Veldhoven, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij?
Wij zijn GeoTotaal, een jong en innovatief ingenieursbureau, gespecialiseerd in maatvoering in de spoor-, grond-, weg- en waterbouw en betonbouw en utiliteit.

Wij bieden ondersteuning aan partijen die werken met GPS of Total Station machinebesturing, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Met GPS, Total Station, drone en zelfs een quad, zijn wij in staat om snel en vakkundig alle voorkomende meetwerkzaamheden uit te voeren.

Functieomschrijving

Is meten en maatvoering jouw passie? Kan jij de juiste maat aangeven én houden? Dan willen we graag met jou in gesprek komen!

Om het huidige werk én het toekomstige werk uit te blijven voeren, willen wij ons team uit te breiden met een ervaren Werkvoorbereider.

Onze projecten spelen zich voornamelijk af in het groot grondverzet, spoor- en wegenbouw betonbouw en utiliteit en kunnen bestaan uit alle voorkomende meet- en uitzetwerkzaamheden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Total Station, GPS of onze drone.

Als Werkvoorbereider bij GeoTotaal bereid je de werkzaamheden van de projecten voor die met Total Station of GPS moeten worden uitgevoerd. Jij onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers en zorgt dat de benodigde gegevens compleet en correct zijn. Je haalt de data van de metingen binnen, controleert de data en verwerkt deze tot een gewenst eindproduct.

Je bereidt machinebesturingsmodellen voor (contacten met opdrachtgever, tekenwerk in Civil3D / Trimble Business Center) en verwerkt de gemeten data tot as-built gegevens.

Functie-eisen

Wat zoeken wij?
Het zou fijn zijn als onze nieuwe Werkvoorbereider ruime ervaring heeft en een afgeronde (MBO/HBO) opleiding, bij voorkeur Civiele Techniek of Geodesie. Heb je daarnaast ervaring met (een of meerdere van de volgende punten);

  • Landmeetkundige verwerkingssoftware
  • Landmeetkundige apparatuur (Trimble of Leica)
  • CAD tekensoftware (Autocad of Autocad Civil 3D)
  • Drone metingen/verwerken (pré)

En goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift), dan willen we je graag spreken!

Aanvullende informatie

We bieden je

  • Afwisselend werk, wat omschreven kan worden als “alle voorkomende werkzaamheden in maatvoering en monitoring, zowel binnen als buiten en bij alle de sectoren binnen de bouw en GWW”.
  • de kans om bij te dragen aan een bedrijf in ontwikkeling, waar jij je eigen ideeën kan uitdragen, uitvoeren.
  • de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en continu nieuwe vaardigheden alsook software en apparatuur te leren. Je krijgt de beschikking over moderne middelen voor de uitvoering van de functie.
  • goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

En als laatste; we bieden je een zeer gemotiveerd en enthousiast team, die jou met open armen zullen verwelkomen.

Solliciteren op deze functie?

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten. 

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met John Donkers (+31(0)402 49 02 91)