Webtools – PHP Developer (Internship)

  • Bucharest, Romania
  • Full-time

Company Description

Gameloft®, leading global publisher of digital and social games, has established itself as one of the top innovators in its field since 2000. Gameloft creates games for all digital platforms, including mobile phones, smartphones and tablets (including Apple® iOS and Android® devices), set-top boxes and connected TVs. Gameloft operates its own established franchises such as Asphalt®, Order & Chaos, Modern Combat or Dungeon Hunter and also partners with major rights holders including Universal®, Illumination Entertainment®, Disney®, Marvel®, Hasbro®, FOX®, Mattel® and Ferrari®. 

With offices in over 30 countries, Gameloft is now ramping up its mobile advertising division, taking advantage of its large audience to offer marketers and brands innovative ways to reach their customers.

Job Description

Echipa Webtools are ca obiectiv crearea si mentenata produselor web-based folosite de intreaga companie, Gameloft.  Cum precedam sau care este reteta?

Luam ideile smart de la clientii nostri si le asamblam ca pe niste piese de lego formand produse si mai bune. Provocarea echipei noastre este sa oferim solutii profitabile pentru business, totodata sa ne dezvoltam si sa ne imbunatatim cunoastintele tehnice.

 

Responsabilitati pe durata programului de internship

Responsabilitatea principala vei fi tu. Scopul este sa inveti si, implicit, sa te dezvolti.

In cele doua luni de internship vei parcurge un tutorial hands-on. Background-ul va fi unul Agile.

O sa te familiarizezi cu tehnologii precum Symfony pe backend si Angular/ExtJs pe frontend. Organizarea codului, aplicarea unor practici bune si intelegerea anumitor pattern-uri (MVC, DI, Singleton) vor face parte din procesul tau de invatare.

Daca te vei dovedi iscusit poate chiar o sa lucrezi pe unul dintre proiectele noastre din productie.

Qualifications

Profilul internului

  • Student in an terminal la facultate/master – daca in cele doua luni vei indeplini cu succes misiunile la care vei participa, te vei putea alatura echipei ca supererou cu norma intreaga  (angajat full-time);

 

  • Dornic de invatare - Gameloft este o comapanie care trebuie sa tina pasul cu provocarile din lumea jocurilor. De aceea, internul pe care il cautam trebuie sa fie autonom, adaptabil si sa-si  doreasca sa invete constant pentru a putea fi pregatit in orice moment si a face fata tuturor situatilor;

 

  • Pasionat – In Gameloft vei gasi o lume creatoare de supereroi - universul jocurilor si o lume creatoare de solutii web - enterprise, ambele punand pasiune in tot ceea ce fac. Entuziasmul si pasiunea pentru lucrurile care iti plac ar trebui sa te motiveze si pe tine, fie ca esti la inceput de drum, fie ca ai deja experienta.

Daca esti proactiv, orientat spre rezolvarea situatiilor limita, cunosti limba engleza la nivel avansat, precum si unele hard skills: baze de date (SQL, MySQL) si cunoasterea unor limbaje de programare (PHP, Javascript, Python, etc), te asteptam in calatoria Gameloft, echipa Webtools.

Additional Information

Ce oferim

Suntem creativi, fundamental de curiosi, lucram Agile, invatam experimentand si cautam mereu idei outside the box si solutii noi. Iti oferim cadrul in care sa inveti de la specialisti pasionati de ceea ce fac, sa iti dezvolti aptitudinile si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului.

  • Mentorat

Vrem sa te ajutam sa intelegi cat mai repede, asa ca vei avea mereu alaturi un mentor care sa te ghideze in proiectele tale si te va ajuta sa-ti pui in practica cunostintele dobandite pe parcursul anilor de studiu;

  • Learning by doing

Indiferent de ce vei face, munca ta se va vedea imediat, ceea ce te va ajuta sa inveti si mai mult, intr-un timp foarte scurt, primind feedback constant;

  • Fun

De la inceputul misiunii, vei intra in cea mai tare comunitate de profesionisti, pasionati de ceea ce fac, alaturi de care iti promitem ca vei avea cea interesanta si distractiva experienta de Internship! :)

 

Privacy Policy