Allround Medewerker Planning & Customer Support (24-32 uur, Rotterdam/thuis)

 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

 • Vind je het leuk om veel contact te hebben met klanten?
 • Kun je snel schakelen tussen taken?
 • Vind je het fijn om in een klein team te werken?
 • Ben je digi-vaardig?
 • Spreek je Spaans (in ieder geval op een redelijk niveau)?
  Lees dan verder!

Fuentes heeft per 1 mei 2024 plaats voor een Allround Medewerker Planning en Customer Support. Samen met onze Office Manager en Cursuscoördinator zorg je voor een perfecte organisatie van onze cursussen Spaans in Nederland, in Spanje en online. 


Over Fuentes

Fuentes is de grootste Spaanse talenschool van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in hartje Rotterdam organiseren we cursussen Spaans in 30 steden in Nederland, én online. Ook werken we samen met talenscholen in Cádiz, Madrid, Málaga, Sevilla en Valencia. 

Bij Fuentes leer je Spaans 'in pittig tempo'. Tijdens de lessen zit de vaart er goed in. We ontwikkelen ons eigen lesmateriaal dat altijd up-to-date is. Cursisten komen vooral om goed en snel Spaans te leren spreken en daar focussen we dan ook op. De docenten zorgen wel altijd voor een solide basis van grammatica en woordenschat.

Onze taalcursussen worden hoog gewaardeerd. Dat zien we aan uitstekende reviews en via onze evaluatietool. We werken samen met professionele docenten op centraal gelegen leslocaties én online. 

Functieomschrijving

De functie

Onze website en het registratiesysteem zorgen voor een vlekkeloze organisatie van de groepscursussen, maar dat gaat natuurlijk niet helemaal automatisch: met een klein team zorgen we ervoor dat iedere periode alle cursisten op de goede plek zitten, online en op locatie, dat de docenten toegang hebben tot alle informatie die ze nodig hebben voor hun cursus, dat (online) leslokalen gereserveerd zijn en dat cursisten en docenten met vragen altijd snel en adequaat worden geholpen.

Zin om daar een bijdrage aan te leveren? Bekijk dan hieronder het takenpakket.

Je belangrijkste taken op een rij:

 • Customer relations 

Je belangrijkste taak is de communicatie met cursisten, docenten en met de leslocaties. Je zorgt ervoor dat alle berichten die via e-mail, telefonisch, of via de sociale media binnenkomen snel en professioneel worden opgepakt en behandeld. Cursisten willen we goed, snel en persoonlijk helpen. Verder willen we de docenten ondersteunen waar dat nodig is en ervoor zorgen dat op de locaties alles goed geregeld is.

Je kunt vragen verwachten op allerlei gebieden: startdata van cursussen in Nederland en Spanje, inhoudelijke vragen over de cursussen, vragen over certificering, locaties, docenten, vakanties, niveau-bepaling, toetsen, algemene voorwaarden, lesboeken en vragen over inschrijving. Het is dan ook belangrijk dat je de complete organisatie goed leert kennen, weet waar we voor staan en wat we de cursisten te bieden hebben. Reken op minimaal 3 maanden om dit hele proces goed te leren zodat je de meeste vragen kunt beantwoorden. 

 • Ondersteuning Office Manager en Cursuscoördinator

Je ondersteunt onze Office Manager en Cursuscoördinator met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan de organisatie rondom de certificaten van deelname, controle van lokaalreserveringen, hulp aan cursisten en docenten die hun Zoom-verbinding willen testen en het contact met nieuwe docenten waarbij je ervoor zorgt dat ze alle informatie hebben die nodig is om met de cursus van start te gaan.

 • Overige werkzaamheden

Afhankelijk van je profiel kunnen we in overleg je functie verder vormgeven. Handig met social media? Dan kun je ons daar zeker bij helpen! Ervaring met vormgeving en design? Dan liggen er misschien leuke werkzaamheden bij de ontwikkeling van onze lesboeken. Ruimte digitale kennis? Dan kunnen we je hulp mogelijk ook goed gebruiken bij online marketing-projecten en bij nieuwe aanpassingen aan onze website.

Functie-eisen

Profiel

Zoals je ziet is het takenpakket behoorlijk uitgebreid en heb je een aantal belangrijke verantwoordelijkheden. Op bepaalde momenten zul je veel werkzaamheden door elkaar moeten uitvoeren en dat moet echt bij je passen. Uiteraard zullen we je zo goed mogelijk begeleiden zodat je je taken zo snel mogelijk zelfstandig kunt uitvoeren. 

 • Je hebt bij voorkeur een HBO-studie afgerond, bijvoorbeeld Facility Management of Marketing & Communicatie
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, schriftelijk en mondeling (C2)
 • Je spreekt Spaans op tenminste niveau A1
 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent digitaal up-to-date
 • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring (customer relations)
 • Je kunt goed plannen en vooruitdenken
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende taken
 • Je bent servicegericht maar ook to-the-point, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt een hoog werktempo 
 • Je vindt het geen probleem om in drukke periodes later te starten en tot 20:30 te werken
 • Je bent minimaal 3 dagen per week beschikbaar

Aanvullende informatie

Je hebt een streepje voor als je:

 • ook (professionele) ervaring hebt met vormgeving en design (bijvoorbeeld Indesign of Illustrator)
 • gewend bent om te werken op een Mac
 • ervaring hebt met SEO en AdWords

Wat bieden we jou?

Een leuke maar soms ook pittige baan op een sfeervol kantoor in de Witte de Withstraat in Rotterdam. (Hou er rekening mee dat er regelmatig een hond op kantoor is. Als je het leuk vindt mag je deze ook af en toe uitlaten. We houden allemaal van een ommetje op kantoor.)

Kom je ons team 3 dagen per week versterken? Dan vinden we het fijn dat je na de inwerkperiode 2 dagen op kantoor werkt en 1 dag thuis. Kom je 4 dagen voor ons werken, dan kun je eventueel 2 dagen thuiswerken in overleg.

We vinden het belangrijk dat je je Spaans verder verbetert en op de hoogte blijft van (digitale) ontwikkelingen bij het leren van de Spaanse taal. We bieden je daarom in overleg de mogelijkheid om cursussen Spaans bij Fuentes te volgen.  

Voel jij je thuis in een klein, ambitieus en informeel team en herken je jezelf in bovenstaande beschrijving? Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer uiterlijk op
15 april 2024 door je motivatie en CV in het Nederlands bij ons achter te laten. 

De eerste kennismakingsgesprekken worden online georganiseerd (via Zoom). Het tweede gesprek vindt plaats op ons kantoor in Rotterdam.