QC Assistent til Mikrobiologisk laboratorium

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Brænder du for at arbejde med analysegodkendelser? Er du en stabil og omhyggelig medarbejder, der trives med fejlfinding? Så har vi den rette stilling til dig.

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.

Jobbeskrivelse

For at styrke vores kerneforretning, er vi lige nu på udkig efter en dedikeret QC Assistent til vores mikrobiologiske laboratorium. Du vil i denne stilling have ansvar for analysegodkendelse og udstedelse af analysecertifikater. Det er dig, som sikrer, at rådata er udfyldt fyldstgørende og du registrerer eventuelle afvigelser. I denne forbindelse vil du være i tæt dialog med laboratorielederen og informere om dine fund. Andre arbejdsopgaver vil indebære dokumentkontrol og indtastning af resultater i LIMS.

Mikrobiologisk laboratorium
Mikrobiologisk laboratorium i Glostrup udfører mikrobiologiske analyser af farmaceutiske produkter for mange danske og en del udenlandske virksomheder. Vi udfører et stort antal forskellige analyser, så hos os er to dage sjældent ens. Analyserne omfatter klassiske mikrobiologiske dyrkningsmetoder efter Ph. Eur., USP og ISO-metoderne, mikrobiologisk identifikation ved Microseq og Maldi-TOF, endotoxin-test, substratfremstilling, substratkontrol, hygiejnemonitorering, valideringer og meget mere. Vi arbejder i henhold til GMP og er godkendt til dette af flere forskellige myndigheder, herunder lægemiddelstyrelsen og FDA.

Hvad tilbyder vi?
Et godt arbejdsklima med højt tempo, en uformel omgangstone og et fagligt spændende arbejdsmiljø, hvor fokus er på at spille hinanden gode og vidensdeling opfordres. Du vil indgå som en vigtig del af vores engagerede og dygtige team, som er i stor udvikling.
Du vil blive en del af en af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet.

Kvalifikationer

Ideelt er du uddannet laborant, farmakonom eller har en relevant naturvidenskabelig bachelor. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med kvalitetssikring i forbindelse med GMP, og besidder en kommerciel forståelse og holdning. Derudover kommunikerer du effektivt, både på skrift og i tale, på dansk og engelsk.  

Du arbejder med en høj grad af akuratesse, og selvom vi har en omskiftelig hverdag, trives du også med rutineprægede opgaver. Du er omhyggelig, og du er ikke bange for at påpege fejl under analysegennemgangen. Du har gode samarbejdsevner samt et veludviklet servicegen. Du udviser en høj grad af fleksibilitet i dit arbejde og evner at holde overblikket i en travl hverdag med mange forstyrrelser. Sidst men ikke mindst er du en god kollega, som godt kan lide at det er sjovt at gå på arbejde.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Dine ugentlige 37 timer placeres typisk i tidsrummet 06:00-18:00 mandag til fredag. Vi har fleksordning, men der vil være dage, hvor du skal lukke laboratoriet.

Arbejdssted: Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse: Snarest muligt

Ansøgning:
Send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer hurtigst muligt ved at klikke på ”jeg er interesseret”  Ansøgninger tilsendt på mail vil ikke komme i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Teamleder Pamela Wiktoria Owczarska på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.Eurofins.dk.
 
Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 62.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 62 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2023 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,515 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik