Fleksible badevandsprøveudtagere på Sjælland

  • Deltid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Vi søger lige nu badevandsprøveudtagere til at dække Sjælland i perioden maj til september, da sommeren er vores travleste periode. Det er derfor en unik mulighed for at få indsigt i, hvad det vil sige at være prøveudtager. Du får en afvekslende hverdag i et arbejdsmiljø med tempo, godt humør, en uformel omgangstone og fokus på effektivitet og god kundeservice.

Jobbeskrivelse

Arbejdet omfatter prøvetagning på badevand, f.eks. strande, søer og havnebassiner. I forbindelse med prøvetagningerne gennemføres en række målinger med feltudstyr. Hertil får du blandt andet udleveret en tablet, som du vil få oplæring i at bruge. Opgaverne planlægges centralt af logistikafdelingen og kommunikeres ud via online udstyr i bilen. Dette udstyr benyttes også til registrering af feltdata.

Når oplæringen er gennemført, er du ansvarlig for at udtage prøverne. Her kører du selvstændigt ud. Det er derfor vigtigt at være indstillet på, at du ikke nødvendigvis møder dine kollegaer på daglig basis.  

Kvalifikationer

Der er flere indgange til stillingen. Det er ikke afgørende hvilken uddannelsesbaggrund du har. Du kan have sabbatår eller være uddannet inden for en miljørelateret uddannelse, f.eks. laborant eller miljøtekniker – eller måske er du pensioneret og gerne vil have et job hen over sommeren. Vigtigst for os er, at du er fleksibel, stabil samt miljø- og kvalitetsbevidst.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er mødestabil og fleksibel i forhold til ændringer i arbejdstider
  • Er udadvendt og har lyst til at møde vores kunder under prøvetagningerne
  • Har erfaring med prøveudtagning (ikke et krav)
  • Har en teknisk indsigt, da du skal lave målinger
  • Kan svømme og er i god fysisk form, da prøvetagninger kan foregå på udfordrende lokaliteter
  • Du skriver og taler dansk og har flair for IT 
  • Har kørekort B

Yderligere informationer

Tiltrædelse og ansættelsesperiode
Tiltrædelse fra 1. maj 2024. Ansættelsen er tidsbegrænset fra maj til medio september.

Arbejdstider
Dine 25-37+ ugentlige arbejdstimer placeres normalt på hverdage i tidsrummet kl. 06.00 til 18.00. Din arbejdsuge kunne f.eks. være mandag, tirsdag og fredag alt afhængigt af prøverne. Der kan derfor forekomme lange arbejdsdage. Der vil ligeledes forekomme arbejde i nogle weekender.

Da ansættelsen er fra maj til september, er der ikke mulighed for at holde ferie i denne periode.

Arbejdssted
Geografisk skal vores nye badevandsprøveudtagere køre på Sjælland. Du vil få tilknytning til et af depoterne i enten Ishøj, Ringsted eller Nykøbing Sjælland. Det aftales nærmere hvorvidt arbejdsdagen starter fra bopæl eller depotet.

Ansøgning
Hvis du synes det lyder interessant og den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde. Send dit CV og ansøgning ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidater er fundet.  

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte teamleder Niki Råbjerg Bøgh på [email protected]

Du kan se mere om Eurofins på https://www.eurofins.dk/

Vi glæder os til at byde vores nye kollegaer velkomne.

Du vil i forbindelse med ansættelsesprocessen blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 62.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

 

Fortrolighedspolitik