Registreringsmedarbejder til nathold i miljølaboratorium

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi bruger vores kapaciteter og kompetencer til kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Et vigtigt led i processen er håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen, hvor vores dygtige medarbejdere sørger for korrekt registrering og neddeling, så prøverne kan videredistribueres til analyse. Til denne rolle søger vi endnu en ansvarsbevidst medspiller, der med sin evne for at holde overblik og struktur, kan bidrage til at det sker så effektivt som muligt.

Jobbeskrivelse

Som medarbejder på natholdet, kommer du til at indgå i et mindre team bestående af 6 medarbejdere. Din primære opgave vil bestå i at modtage og neddele spildevandsprøver efter gældende procedurer. Du vil derudover skulle hjælpe med konservering af prøver og oprettelser af kundesager, samt andre mindre opgaver.

Vi forventer af du som vores nye kollega har ordenssans og sørger for at holde de områder der hører under registreringen ryddelige. Samtidig er du en aktivt deltagende medspiller, som ønsker at bidrage og kommer med input til forbedringsmuligheder.

Kvalifikationer

Du har et positivt og løsningsorienteret mindset og tager ejerskab for, at få opgaverne løst. Du griber opgaverne systematisk og struktureret an og kan lide at arbejde selvstændigt. 

  • Du har arbejdet i et laboratorium som assistent eller har erfaring fra et produktionsmiljø
  • Du har flair for IT og er god til at sætte dig ind i nye systemer
  • Du fungerer og trives godt med natarbejde
  • Du taler og skriver dansk

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne, så det er ikke et krav at du har erfaring fra et laboratorium, men vi ser gerne at du har en grundlæggende interesse for faget. Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
37 timer. 4 dage i ugen (mandag til fredag) fra kl. 20.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Kronborg-Jensen på [email protected]

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Du skal søger online. Ansøgninger sendt på mail tages ikke i betragtning til stillingen. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, rette kandidat er fundet.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik