Laboratorieassistent til mikrobiologisk afdeling

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Er du ufaglært, har en kort teknisk uddannelse eller lignende og søger nye udfordringer? Kunne du tænke dig at være en del af et dedikeret og kvalitetsbevidst team, med mulighed for faglig og personlig udvikling? Så har vi stillingen til dig!

Eurofins BioPharma Product Testing Denmark A/S er et verdensførende globalt kontraktlaboratorium på lægemiddelområdet, og vi servicerer den farmaceutiske industri med mikrobiologiske og kemiske analyser, proceskontrol samt rådgiver om laboratorieydelser efter GMP.
 

Jobbeskrivelse

Vi er på udkig efter en engageret laboratorieassistent til vores mikrobiologiske afdeling. Du vil indgå i et dedikeret team, hvor din vigtige opgave vil være at assistere vores laboranter i deres daglige opgaver og analysearbejde. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i vores procedurer og metoder.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende: 

  • Håndtering af forbrugsvarer og opfyldning på laboratoriet
  • Fremstilling af medier og substrater
  • Intern hygiejne, herunder afspritning af LAF-bænke
  • Diverse ad hoc opgaver

Kvalifikationer

Du er ufaglært eller har en kort teknisk uddannelse - og måske har du en baggrund indenfor fødevare- eller medicinalindustrien. Erfaring med GMP og kvalitetssikring er en fordel, men ikke et krav.

Du arbejder struktureret og systematisk med dine opgaver og udviser initiativ og engagement, så du kommer i mål. Du trives med rutineopgaver, som du løser kvalitetsbevidst og med effektivitet for øje.  Du har flair for IT og kan arbejde i Excel. Du taler og skriver dansk og engelsk.

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde, er det vigtigt at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Du bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, der er blandt verdens førende laboratorier, hvor effektivitet og kvalitet er i højsædet. Vi har en aktiv personaleforening, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø og styrker vores kollegiale sammenhold.

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra præmissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Yderligere oplysninger

Arbejdstid: 37 timer, som placeres i hverdagene i tidsrummet 06:00-18:00.  

Arbejdssted: Ørnebjergvej 1, 2600 Glostrup

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning
Så send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på Jeg er interesseret”.
Vi indkalder løbende kandidater til samtale og lukker rekrutteringen, når den rigtige kandidat er fundet, så vent ikke med at ansøge. Du skal søge online, det er eneste mulighed. Ansøgninger på mail tages ikke i betragtning.

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte teamleder June Smith Birch på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins og kulturen på vores arbejdsplads på www.eurofins.dk.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik