Klinisch Chemisch Analist

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Een nieuwe stap in laboratoriumdiagnostiek in de regio Leiden, wij zoeken jou!
Eurofins SCAL is een laboratorium gespecialiseerd in klinische chemie in Nederland dat valt onder Eurofins Clinical Diagnostics. Samen met Alrijne Zorggroep zetten wij de volgende stap in laboratoriumdiagnostiek in de regio Leiden. We zijn sinds 2021 een betrouwbare partner voor medische microbiologie voor het Alrijne ziekenhuis. Vanaf 1 juli 2024 gaan wij hier ook de complete dienstverlening op het gebied van Klinische Chemie, Hematologie en Bloedtransfusie uitvoeren. Gecombineerd met de dienstverlening voor eerstelijns pathologie realiseert Eurofins een geïntegreerd en toekomstbestendig aanbod van diagnostiek voor de eerste en tweede lijn in de regio Leiden.
 

Wij zijn op zoek naar zowel MLO als HLO klinisch chemisch analisten, om ons nieuwe lab tot een succes te maken. Kom werken in het gloednieuwe laboratorium van Eurofins SCAL in het Alrijne Ziekenhuis!

Functieomschrijving

MLO analist

Je gaat bij ons als klinisch chemisch analist aan de slag in een boeiend vakgebied dat zich steeds verder ontwikkelt. In deze functie voer je met behulp van geavanceerde analyse apparatuur een breed pakket aan klinisch chemische bepalingen uit. Samen met je collega’s in het team ben je verantwoordelijk voor de klinisch chemische diagnostiek voor de patiënten van het Alrijne ziekenhuis.  

HLO analist

Je bent een ervaren klinisch chemisch analist met aantoonbare expertise op een van de analyse gebieden van een klinische chemie. Je wordt medeverantwoordelijk voor het volledige proces van monsterontvangst tot en met rapportages van uitslagen. Daarnaast werk je mee aan het opstellen van procedures en werkinstructies t.b.v. ons kwaliteitssysteem (ISO15189) en draag je bij aan het ontwikkelen, valideren en implementeren van nieuwe testmethodes.   Naast het uitvoeren van routinematige analyses doe je ook routinematig en preventief onderhoud aan het laboratoriumapparatuur. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en bent eerste aanspreekpunt voor je collega analisten.

Functie-eisen

Heb jij aandacht voor details, ben jij kwaliteit-, resultaat-, en vakgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Je hebt een afgeronde MLO en/of HLO opleiding in de klinische chemie
  • Je hebt kennis van relevante werkprocessen, kwaliteitssystemen en geavanceerde analyse apparatuur en informatiesystemen
  • Je bent nauwkeurig en resultaatgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je bent een teamspeler, die ook goed zelfstandig kan werken
  • Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bereid om in 24/7 diensten te werken.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij:

Bij Eurofins SCAL kun je ook parttime werken. Werkdagen en -uren worden in overleg met de leidinggevende volgens het rooster van de afdeling gepland. Je maakt onderdeel uit van een dynamische organisatie die veel waarde hecht aan zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een (zorg)werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Afhankelijk van ervaring en opleiding en inzet word je ingedeeld in schaal FWG 40,45 of 50.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
Wil jij deel uitmaken van ons nieuwe state-of-the-art laboratorium? Solliciteer nu! Wij zoeken enthousiaste analisten die samen met ons willen bouwen aan de toekomst van de diagnostiek. Maak je interesse kenbaar en druk op de sollicitatie button.

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie? Neem dan contact op via [email protected] 

Privacybeleid