Medewerker Receptie

  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Medewerker Customer Care (affiniteit met de zorg en minimaal 24 uur)

Enthousiast, klantgericht, flexibel, verantwoordelijkheidsgevoel en een echte teamspeler. Zijn dit kenmerken die jou aanspreken en waar je jezelf in herkent? Misschien ben jij dan de nieuwe medewerker Customer Care waar wij naar op zoek zijn!

Over Eurofins Salux:

Eurofins Salux is een full service medisch diagnostisch centrum. Onze klanten zijn huisartsen, verloskundigen, gezondheidszorginstellingen en zelfstandige behandelcentra. Naast onze hoofdvestiging in Leiden hebben wij in de regio Katwijk, Alphen a/d Rijn, Voorschoten, Den Haag en het Groene Hart, circa 30 satellietlocaties. Jouw werkzaamheden zullen zich echter louter bevinden bij de hoofdlocatie Leiden.

Eurofins Salux is onderdeel van Eurofins Scientific, een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen en maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise. Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 45.000 medewerkers verdeeld over meer dan 650 hypermoderne laboratoria actief in 47 landen en is continu op zoek naar getalenteerde en betrokken medewerkers die het verschil willen maken.

Je gaat werken binnen een ambitieus, enthousiast en klantgericht bedrijf. Salux Healthcare heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en is o.a. ISO15189 geaccrediteerd.

Functieomschrijving

Als Medewerker Receptie ben je samen met je team verantwoordelijk voor een optimale service aan onze klanten. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bezoekers en verricht de dagelijkse receptiewerkzaamheden. Daarnaast neem je patiënten materiaal in ontvangst t.b.v. laboratoriumonderzoek en verzorg je laboratoriumuitslagen naar onze klanten. Een klant moet een vraag of opmerking bij jou neer kunnen leggen en jij gaat het regelen. Je weet onze producten, diensten en service goed te ondersteunen. Je werkdagen zijn flexibel in te delen.

Functie-eisen

Je vindt het leuk om (telefonisch) contact te hebben met cliënten voor het maken van afspraken en het beantwoorden van vragen;

  • Je werkt graag in teamverband;
  • Je vindt het belangrijk om ruimte te krijgen voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid;
  • Je gaat gestructureerd te werk bij het verwerken van patiëntgegevens;
  • Je beschikt over goede mondelinge communicatieve vaardigheden;
  • Je brengt enthousiasme over en bent gemakkelijk in de omgang;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over (proces) verbeteringen zodat o.a. procedures en werkinstructies up-to-date blijven;
  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau.

Aanvullende informatie

Je maakt onderdeel uit van een compacte dynamische organisatie die veel waarde hecht aan de ontwikkeling van haar medewerkers en hebt volop opleidings- en scholingsmogelijkheden. Medewerkers krijgen veel ruimte voor zelfsturing en eigen verantwoordelijkheid in een (zorg)werkomgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris ligt tussen de €2.279,- en €3.122,- bruto per maand (FWG 30 CAO-ZH, op bais van een werkweek van 36 uur) en is afhankelijk van kennis en ervaring.

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar onze website: www.clinicaldiagnostics.nl.

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Waar wacht je nog op?

Stuur je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv.

Privacybeleid