Koordinerende teamleder til Danmarks største miljølaboratorium

 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Er du interesseret i ledelse, og kan du se dig selv gå forrest med fokus på godt arbejdsmiljø, samarbejde og arbejdsglæde? Så er det måske dig vi mangler.

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne. I vores Uorganisk Vand-afdeling i Vejen er vi travlt beskæftiget med at hjælpe vores kunder med bl.a. at overvåge deres spildevand, drikkevand, grundvand, badevand, dambrugsvand, jord og mange andre faststofmatricer.

Jobbeskrivelse

Til vores registreringsafdeling i Uorganisk Vand, søger vi en engageret og dedikeret koordinerende teamleder. Du bliver ansvarlig for at koordinere arbejdet i et team på 5 medarbejdere, som varetager håndteringen af prøverne fra kunderne i modtagelsesafdelingen. I teamet sørger de for korrekt registrering og neddeling, så prøverne kan videredistribueres til laboratorierne til analyse. Som koordinerende teamleder vil din primære opgave være, at sikre flow i driften gennem effektiv prioritering af de daglige opgaver, samtidig med at du har fokus på trivsel i teamet.

I din hverdag vil du få opgaver som:

 • Deltage i den daglige drift med modtagelse, registrering og neddeling af prøver
 • At planlægge og afvikle den daglige produktion
 • Lave arbejdsplaner og koordinere ferie
 • Sikre det gode samarbejde i afdelingen og på tværs af teams
 • Sikre trivsel og et godt arbejdsmiljø

Kvalifikationer


Faglige kvalifikationer 

 • Erfaring med personaleledelse
 • Gerne erfaring fra laboratorie eller andet produktionsmiljø
 • Erfaring med IT – kendskab til LIMS er en fordel
 • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

 • Du er robust, fleksibel og driftsorienteret
 • Du er kvalitetsbevidst og motiveres af effektivisering og optimering af arbejdsprocesser 
 • Du er empatisk og kan lede og motivere forskellige mennesker
 • Du formår at holde overblikket og kan tage beslutninger, selv når der er travlt
 • Du er kommunikerende og trives i et miljø, hvor man sparrer med både kolleger og ledere
 • Du befinder dig godt i en hektisk hverdag med mange bolde i luften

Yderligere informationer


Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-)

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstider
37 timer ugentligt

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Hurtigst muligt eller efter aftale

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat. Du skal søge online – det er eneste måde. Ansøgninger på mail medtages ikke.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Sylvest Hansen på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik