Afdelingsleder til Sensorik, Prøve neddeling og registrering med interesse for forretningsudvikling

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Brænder du for forretningsudvikling inden for sensorik og for at lede medarbejdere i den daglige drift af et stort laboratorie afsnit? Kan du sikre en høj kvalitet i afviklingen af dine opgaver, og har du en interesse for eller lyst til at arbejde med sensorik?
Så er denne stilling måske noget for dig!

 

Firmabeskrivelse
Hos Eurofins Steins Laboratorium A/S udfører vi prøveudtagning, laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Eurofins Steins er ét ud af 13 Eurofins selskaber i Danmark, der arbejder med hver sit område. Eurofins har globalt opbygget en række kompetencecentre inden for specifikke områder, såsom vitaminer, pesticider, allergener mm. hvilket er med til at sikre vores kunder en optimal kvalitet, høj faglig kompetence, og en bred vifte af analyser. Eurofins laboratorierne er akkrediteret i henhold til ISO 17025 standarden.

Jobbeskrivelse

Du vil få det daglige ansvar for driften i afdelingerne for sensorik, registrering og prøveneddeling med i alt 16 medarbejdere og 3 prøveudtagere, og heriblandt en erfaren teamleder. Du får fornøjelsen af, at lede og udvikle vores dygtige laboranter og laboratorieassistenter, og ikke mindst at udvikle det sensoriske forretningsområde, hvor vi udfører bedømmelser af mejeriprodukter med trænede dommere og forbrugertest for detailhandlen. Det er et livligt område, hvor der er mange kontaktflader og godt humør.
Som vores nye Production Business Unit Manager (PBU), vil du planlægge og afvikle den daglige produktion i henhold til tekniske, kommercielle og økonomiske mål. I  praksis sikrer du, at der udarbejdes arbejdsplaner, og gennemføres udviklings-samtaler, så vi sikrer løbende sikrer udvikling af medarbejdere og høj trivsel.


Du arbejder aktivit med vores høje kvalitetsstandarder og medvirker til at udbygge og vedligeholde DANAK Akkreditering og øvrige godkendelser i samarbejde med kvalitetsafdelingen, og sikrer vi efterlever miljø og arbejdsmiljøstandarder.

Særligt spændende i denne stilling er muligheden for at arbejde med forretningsudvikling inden for sensoriske ydelser i tæt samarbejde med salg og kunder.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

Vi er på udkig efter en kandidat, som har evner  til at lede og udvikle afdelingens medarbejdere, sikre et godt arbejdsmiljø, og udvikle det sensoriske forretningsområde.

I denne stilling har du ansvaret for:

  • Forretningsudvikling af sensoriske ydelser i tæt samarbejde med kunder og salg
  • Optimering og udvikling af  afdelingerne
  • Personaleledelse, sikre et godt arbejdsmiljø, trivsel og arbejdsglæde
  • Medvirker til at udarbejde produktionsbudgetter og investeringsbudgetter
  • Planlægger, afvikler og følger op på den daglige produktion i Sensorik, registrering og prøveneddeling  
  • Sikre at teknisk udstyr er kalibreret, funktionsdygtigt og vedligeholdt.

 

Personlige kompetencer

Som PBU Manager forventer vi, at du har et stort drive og selvstændighed. Du trives i en ledelsesrolle, tager ansvar og er udadvendt. Du har et godt overblik over opgaverne, og kan lide at være med til at udvikle forretningen og medarbejderne.

Yderligere informationer

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra premissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Du tilbydes at blive en del af en spændende og ambitiøs koncern, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

 

Arbejdssted
Du får dit primære arbejdssted på Ladelundvej 85, 6600 Vejen. 

Tiltrædelse
Når rette kandidat er fundet
 

Ansøgning
Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter som .pdf ved at klikke på “jeg er interesseret”.

Ansøgninger på mails medtages ikke.

Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når den rette kandidat er fundet.
I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi straffeattest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Manager Maria Risager Jensen på tlf.nr. +45 76 60 44 44.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik