Laborant til vitaminanalyser på fødevarer og foder

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Vitamin Testing Denmark A/S i Vejen er et kompetencecenter i Eurofins gruppen, hvilket betyder, at vi er førende inden for vitamin- og aminosyreanalyser.  Vi servicerer fødevare, kosttilskud, foder og pet food industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores Eurofins kollegaer world wide ved at tilbyde kemiske analyser, validerings- og udviklingsprojekter samt rådgivning inden for forskellige analytiske parametre og metoder.  I laboratoriet er vores topmoderne udstyr og faglige ekspertise blandt vores medarbejdere med til at sikre en høj analysekvalitet.
 

Motiveres du i et dynamisk job, hvor dine faglige kompetencer sættes i spil og hvor du får mulighed for at udvikle dig inden for laborantfaget? – så er Eurofins Vitamin Testing måske noget for dig.

Jobbeskrivelse

I vitaminafdelingen udfører laboranter, laboratorieassistenter og kemikere dagligt vitaminanalyser på fødevarer og foder. Vi arbejder kvalitetsbevidst og metodisk, så vi sikrer at vores kunder får rette analyser til rette tid.  Der vil være grundig sidemandsoplæring i procedurer og metoder, så et forhåndskendskab til vitaminanalyser er ikke et krav, men en fordel. Er du naturfaglig uddannet, har du gåpåmod og lyst til lære nyt og bidrage til den gode stemning i afdelingen? – så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Kvalifikationer

Du er uddannet laborant eller har en anden akademisk naturfaglig uddannelse, som har givet dig indblik i laboratoriearbejde. Du har øje for kvalitet og trives med at arbejde systematisk og detaljeorienteret. Du tager ansvar for dine opgaver og er god til at bevar overblikke og dit gode humør, også de dage hvor der er ekstra travlt.

Hvis du har flair for og kendskab til HPLC-analyse er det en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er at du har lyst til at lære nyt og er god til at tilegne dig ny viden.

Du er en god kollega og en teamplayer, som har lyst til at være en del af et team, hvor vi løfter i flok og udviser fleksibilitet over for hinanden og de opgaver der skal løses. Derudover taler og skriver du dansk, og også gerne engelsk.

Da dagligdagen indebærer både stående og gående arbejde, er det vigtigt at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Kl. 8-16 i hverdagene og hver ca. 3. lørdag, iht. vagtplan som kendes 8 uger i forvejen.
Dit gennemsnitligt timetal vil være 37 timer i ugen.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest

Ansøgning
Hvis du synes det lyder som jobbet for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde. Klik på "Jeg er interesseret" og uploade CV, ansøgning, uddannelsesbeviser samt andre relevante dokumenter, senest d. 15/2 2023. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart den rette kandidat er fundet, så vent ikke med at ansøge.

Hvis du vil vide mere omkring stillingen er du velkommen til at kontakte PBU Manager Oskar Franch på [email protected] eller på 26861299.  Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik