Forretningsorienteret LEAN & Project Manager

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Vitamin Testing, Denmark A/S er et verdensførende globalt kompetencecenter, der analyserer vitaminer og aminosyrer for vores Eurofins-partnere. Vi servicerer fødevare, kosttilskud, foder og pet food industrien over hele verden igennem et tæt samarbejde med vores Eurofins kollegaer world wide ved at tilbyde kemiske analyser, validerings- og udviklingsprojekter samt rådgivning indenfor valg af forskellige analytiske parametre og metoder.

Vi søger en LEAN og Project Manager som vil bidrage til at udpege, drive og implementere optimeringsprojekter, med afsæt i økonomi, levering og sikkerhed. Du bliver ansvarlig for alle dele af projektfaserne inden for procesoptimering og robotprojekter, hvor der er fokus på arbejdsflow, minimering af spild og forbedring af kvalitet.

Er du klar til at blive fagligt og personligt udfordret i en stilling hvor du kan kombinere din naturfaglige baggrund med LEAN og projektledelse? Og vil du bidrage til optimeringsprojekter i vores laboratorium inden for vitaminanalyser? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Jobbeskrivelse

I stillingen som LEAN og Project Manager vil du have opgaver så som at analysere, implementere og løbende vedligeholde og evaluere nye muligheder for forbedringer. Du får en bred berøringsflade og en selvstændig rolle, hvor dine evner som en dygtig kommunikator kommer i spil, så relevante aktører og interessenter involveres i det omfang det er nødvendigt og at de holdes velinformerede i processen.  Du refererer til den administrerende direktør og arbejder tæt sammen med kvalitetsafdelingen og fagspecialister i laboratoriet, så de bedste løsninger foreslås, drøftes og udvælges.    

Kvalifikationer

Du har en naturfaglig uddannelse, eksempelvis som ingeniør inden for kemi, og du har nogle års relevant erfaring inden for området. Du har en basisuddannelse inden for LEAN og har flere års erfaring i rollen som projektleder. Du trives med at have flere forskellige projekter at jonglere med på samme tid, hvor du tager ansvar og løbende sikrer fremdrift.

Du har flair for IT og gerne LIMS erfaring, som kombineret med dine kommunikative evner gør, at du kan omformulere business processer til IT-sprog. Hvis du har erfaring med 3D-tegning og programmering i Python eller VBA er det et plus, ligesom det vil være en fordel hvis du har erfaring med design og implementering af robotløsninger. Det er ikke et krav, at du har kendskab til laboratorieverdenen, da du vil blive grundigt introduceret til vores produktion og afdelinger.

Du har et godt overblik, arbejder systematisk og evner at gå ned i detaljen med opgaverne. Du er selvstændig, nysgerrig og initiativrig, og du befinder dig godt i et miljø med mange bolde i luften, som du formår at holde overblik over og prioritere. Din facon er udadvendt og åben, hvor du er dygtig til at omgås og kommunikerer med personer på alle niveauer.

Derudover taler og skriver du dansk samt engelsk på professionelt niveau.

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
Et fagligt spændende og udfordrende fuldtidsjob i en anerkendt teknologiførende virksomhed, hvor et godt arbejdsklima er højt prioriteret. Du får dygtige, velkvalificerede kollegaer og bliver en del af en dynamisk og fremadrettet international virksomhed, med gode karrieremuligheder og personlig og faglig udvikling via international sparring og klare succeskriterier.

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Snarest

Ansøgning
Hvis du synes det lyder som jobbet for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde. Klik på "Jeg er interesseret" og uploade CV, ansøgning, uddannelsesbeviser samt andre relevante dokumenter, senest d. 05. feb 2023. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når den rette kandidat er fundet. 

Hvis du vil vide mere omkring stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Peter Sand på [email protected].  

 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik