Fra projekt til produktion – er du god til at strukturere og implementere?

  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand. Hver dag håndterer vi derfor tusindvis af mælkeprøver på forskellige typer af automatiseret udstyr samt udfører analyser på teknisk avanceret udstyr baseret på bl.a. FT-IR, flowcytometri, PCR og ELISA. For at sikre at vores udstyr måler korrekt, er vi også akkrediteret til at fremstille forskellige typer af mælkestandarder, kaldet kalibreringsprøver, som anvendes til at indstille både vores og eksterne kunders udstyr med. Efter mange år med produktion af friske kalibreringsprøver, er vi nu godt i gang med at omlægge procedurerne til at fremstille prøverne som frosne prøver. Det betyder vi skal have tilpasset og implementeret et nyt og andet produktions set-up.

Ud over laboranter, laboratorieassistenter og operatører er vi i virksomheden et lille team af specialister, som agerer bindeled mellem laboratoriet og kunderne.

Vi søger dig som trives i et miljø hvor medbestemmelse og ansvar vægtes højt, samtidig med at du kan have mange bolde i luften, men også får dem i mål. Kan du nikke genkendende til det, ser vi frem til at læse din ansøgning.

Jobbeskrivelse

I dette job vil du - efter grundig træning - få ansvaret for produktionen af kalibreringsprøver. Det gælder alt fra planlægning til praktisk udførelse samt kontakten med vores kunder.

Du vil både skulle sikre den allerede eksisterende produktion og sikre at de procedurer vi er i gang med at omlægge i forhold til produktion af hhv. friske og frosne kalibreringsprøver kommer helt i mål.

Derudover vil du være en central del af at være med til at udvikle nye produkter og implementere en webshop til salg af produkterne. Vores hjemmeside skal fremover også være en vigtig del af forretningsmodellen.

For dig som ønsker at udvikle dig personligt og fagligt, samt udvikle dine kompetencer inden for projektledelse, forretningsudvikling, koordinering og kommunikation på tværs, så vil denne jobmulighed, som i første omgang er midlertidig og varer indtil 01-02-2024, være den oplagte mulighed.

Vi slipper dig nok ikke her. Hvis vi i fællesskab vurdere at vi stadig er det rette match efter årets udløb, vil vi gøre vores bedste for at beholde dig i Eurofins familien – hvor vi i Danmark er 1200 medarbejdere. 

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

Du er en dedikeret produktionsteknolog, mejerist eller har en videregående naturvidenskabelig uddannelse, som danner basis for din forståelse og interesse inden for vores felt. Du har flair for IT og kvalitetsstyringssystemer, og er fleksibel ift. produktionen af kalibreringsprøverne – dvs. du sætter en ære i at gøre produktionen færdig, når den er startet. Du har gerne erfaring fra laboratoriet eller anden relevant produktion og ønsker at få en bredere viden inden for mælkeverdenen. Du taler og skriver dansk og engelsk, og så er det desuden en fordel, hvis du bor nær vores site i Vejen.

Personlige kompetencer

Du tager ansvar for løsningen af dine opgaver og er grundig, struktureret og systematisk i din opgaveløsning. Du evner at kommunikere på tværs og efterspørger løbende forventningsafstemning. Du evner at holde et overblik. Samtidig vil du gerne deltage i det sociale fællesskab og ønsker at bidrage positivt til vores fælles trivsel.

Yderligere informationer

Arbejdstid
37 timer som typisk placeres i hverdagene i tidsrummet 8-16.

Arbejdssted
Eurofins Milk Testing A/S
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Så snart rette kandidat er fundet. 

Ansøgning
Send dit CV, ansøgning og andre relevante dokumenter snarest på .pdf ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgninger via mail vil ikke blive taget i betragtning. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, så snart de rette kandidater er fundet. I forbindelse med ansættelsesprocessen, vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Adm. Direktør Anne-Sofie Ladekjær-Mikkelsen på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik