Analytical Service Manager til Eurofins Steins Laboratorium A/S

 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Steins Laboratorium A/S arbejder med kemiske, mikrobiologiske og sensoriske laboratorieanalyser og konsulentydelser med fokus på fødevare-, foder-, agro- og mejeriindustrien. Her tester vi blandt andet for næringsindhold og kvalitative indholdsstoffer, samt for uønskede stoffer og mikrobiologiske organismer. Vi hjælper fødevarevirksomheder med at finde vej gennem regler og lovgivning, blandt andet gennem analyser i forbindelse med frigivelse af produkter. Som en del af verdens største laboratorievirksomhed, er vi med til at skabe høj sikkerhed inden for fødevarer og foder.

I vores kundeservice er vi 15 medarbejedere som til dagligt sikrer at vores kunder får den optimale sparring og service. Vi fungerer som bindeled imellem produktionen og vores kunder. Derfor søger vi dig, som trives i en rolle, hvor du kan bruge dit servicegen og din naturvidenskabelige baggrund.

Jobbeskrivelse

Med din viden inden for det naturvidenskabelige felt, vil du i rollen som Analytical Service Manager indgå i et dedikeret team, der dagligt leverer professionel og effektiv betjening til vores kunder.

Din arbejdsdag vil bl.a. bestå af flg. opgaver:

 • Behandling af kundehenvendelser på telefon og mail
 • Rådgivning og vejledning af kunder
 • Sikre rettidig udstedelse af analysecertifikater
 • Kommunikation mellem danske og udenlandske søsterselskaber
 • Håndtering af kundereklamationer 
 • Opfølgning på leveringstider (TAT)
 • Medvirke til optimering af arbejdsprocesser

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

 • Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse
 • Kendskab til analyser af foder- og fødevarer er en fordel, men ikke et krav
 • Du har flair for IT og informationssystemer, samt kendskab til kvalitetsstyringssystemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

 

Personlige kompetencer

 • Du forstår at sætte kunden i fokus og leverer service med et smil på læben, selv når der er travlt
 • Du er serviceminded og har både energi og lyst til at gøre en forskel 
 • Du arbejder detaljeorienteret, systematisk og effektivt, mens du formår at få et overblik over store datamængder
 • Du er lærenem, videbegærlig og god til at sætte dig ind i nyt teknisk stof, som du evner at formidle til alle typer af mennesker, både mundtligt og skriftligt

Som Analytical Service Manager bliver du en del af et kompetent team, hvor kvalitet og effektivitet vægtes højt. Det er derfor vigtigt at du er en teamplayer, som har lyst til at bidrage til at vi løbende optimere kvalitetsniveauet i afdelingen, via vidensdeling, samarbejde og drøftelser af komplekse opgaver.

Vil du gerne udvikles fagligt og personligt efter at have været på arbejdsmarkedet i nogle år, så er er dette stillingen for dig.

Yderligere informationer

Arbejdstid:
37 timer som typisk placeres i hverdagene i tidrummet 7-18. Weekendarbejde vil på sigt forekomme.

Tiltrædelse:
Snarest muligt

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte PBU Manager Rebekka Hede Paulsen på tlf. +45 2686 4265 eller [email protected]

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

 

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 58.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik