Milk Testing söker Laboratorieassistent

  • Jönköping, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Just nu behöver vi tillsätta en kortare visstidsanställning i vårt mjölklaboratorium. Vill du på nära håll få möjligheten att få se hur så gott som hela landets mjölk analyseras? Då kan det vara dig vi söker!

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Eurofins Milk Testing har en mångårig historik att genomföra mikrobiologiska och kemiska analyser åt mejeriindustrin för att säkerställa kvaliteten i mjölken. Laboratorieverksamheten är till hög grad automatiserad då vi gör analyser på ett stort antal prover. Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med god sammanhållning i en välmående organisation.

Jobbeskrivning

Vad du kommer att göra hos oss

Arbetsuppgifter i laboratoriet:

Arbetet är produktionsinriktat, där arbetsuppgifterna består av att med hjälp av våra instrument och robotar analysera den mjölken som kommer in från våra kunder.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i  spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.

Kravspecifikation

Vem är du som söker?

  • Du som söker ska ha fyllt 18 år
  • Goda kunskaper i svenska är ett krav
  • Du har gärna läst naturvetenskap på gymnasienivå.

I övrigt söker vi dig som är självgående och som tar ansvar för ditt eget arbete och känner dig bekväm i att planera din egen arbetsdag.

Arbetet är delvis fysiskt krävande då du står och går under största delen av ditt arbete, varför fysiskt god kondition är viktigt. Viss dataanvändning förekommer och du kommer ha en del maskiner/robotar till din hjälp i ditt dagliga arbete, varför vana att arbeta med datorer och tekniska hjälpmedel är viktigt. 

Teamet och sammanhållningen är viktig för oss varför vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, inte rädas utmaningar, ha god social förmåga och vara samarbetsvillig.

Ytterligare information

Praktisk information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Tjänsten är en visstidsanställning under 3 månader inledningsvis. Möjlighet finns till förlängning. Arbetet bedrivs på dagtid, kväll och helg. Du kommer arbeta heltid under perioden. Timlön gäller.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lousie Karlsson Budnik, Production Business Unit Manager, [email protected]

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta:
Sara Carlsson, HR-Generalist, [email protected]    

Integritetspolicy