Eurofins Radon söker laboratorieassistent!

  • Luleå, Sweden
  • Full-time

Company Description

Vi på Radon Testing i Luleå är på jakt efter dig som vill jobba extra hos oss och samtidigt bidra till samhällsnyttan! Vi söker en laboratorieassistent!

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 61.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Job Description

Vad du kommer att göra hos oss

Som laboratorieassistent hos oss är du en del av verksamhetens dagliga analysarbete och bidrar till att leverera analysresultat med hög kvalitet inom givna tidsramar. Vår vision är att leverera snabba analyssvar med hög kvalitet.

Vi producerar, levererar, tar emot samt analyserar samtliga prover själva. De flesta momenten innehar viss automation idag men ett ständigt förbättrings- och utvecklingsarbete bedrivs kontinuerligt. Vi har även kundkontakt både per telefon och e-mail dagligen med våra kunder som bland annat är privatpersoner, konsultbolag, bostadsbolag och kommuner.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i  spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.

Qualifications

Vem är du som söker?

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning, inom naturvetenskap är starkt meriterande. 

Som person är du positiv, kommunikativ och trivs med att arbeta i team. Du tar ansvar och har god förmåga att självständigt planera och organisera ditt arbete. Du trivs med att arbeta inom tydliga tidsramar i en produktionsdriven miljö med kunden i fokus. Vi söker dig som uppskattar ett högt arbetstempo och som arbetar på ett noggrant och kvalitetsmedvetet sätt med tydligt resultatfokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behärskar det svenska och engelska språket väl, i både tal och skrift.

Additional Information

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Praktisk information:
Anställningsform tidsbegränsad visstidsanställning till 31 maj 2023. Chanser till förlängning finns.
Arbetstider dagtid.
Vi ser gärna att du kan starta så snart som möjligt efter överenskommelse.

Lön månadslön.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 

Johanna Sjödin, Arbetsledare, : +46 104908483 / j[email protected]

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: 

Sara Carlsson, HR generalist, s[email protected]

Privacy Policy