Systemutvecklare till Eurofins

  • Luleå, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter och luften du andas till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 58.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vår starka kultur där vi varje dag bidrar till en bättre värld för nuvarande och kommande generationer gör vårt arbete extra meningsfullt. Idag har vi vårt globala kompetenscenter placerat i Luleå med hela världen som vårt arbetsfält.

Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Jobbeskrivning

Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att arbeta nära verksamheten i utvecklingen av nya system men också förvalta befintliga. I projekten kommer du att vara involverad från kravspecifikation till leverans. Exempel på projekt är vidareutveckling och konfiguration av Eurofins labbdatasystem, webblösningar och integrationslösningar. Det innebär att vi söker en person som drivs av att arbeta med helheten såväl som med detaljer.

Du kommer att ingå i ett positivt och kompetent team på ca 10 personer placerade i Sverige där ni arbetar enligt metodiken Kanban. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor men också ha kontakt med kollegor och kunder såväl nationellt som internationellt.

Din placering blir på vårt globala kompetenscenter i Luleå där vi jobbar på en global marknad och bistår våra partners världen över. Du kommer vara placerad på vårt nybyggda laboratorium som är Europas modernaste. Laboratoriet som vi flyttade in i förra året står för innovation och automation. På siten sitter ett 15-tal kollegor med olika roller och befattningar där en stark kultur med högt till tak råder och ledningsrepresentanter finns på siten.

Möjlighet finns också att önska placering på våra laboratorier i Uppsala eller Lidköping.


Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i  spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.

Kravspecifikation

Vem är du som söker?

Det här jobbet passar dig som uppskattar en arbetsplats i ständig förändring. För att lyckas i rollen tror vi att du har en universitets- eller högskoleexamen inom området samt ett par års erfarenhet av liknande arbete.

Som person är du självgående och gillar att arbeta under eget ansvar. Vi söker någon som är lösningsorienterad, vill ta ansvar och visar engagemang. Du kommer arbeta nära dina kollegor i en liten grupp vilket kräver att du har god samarbetsförmåga. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och sätter kvalitet i fokus. Då du kommer arbeta med alla olika delar av företaget är det viktigt att du kan kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt med människor utan speciella IT-kunskaper samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vidare söker vi dig som har goda kunskaper inom:

  • C# .NET
  • MS SQL server och stored procedures
  • Web services
  • JavaScript

Ytterligare information

Praktisk information:

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, där provanställning tillämpas. Heltid och dagtid med stora möjligheter att påverka sin arbetstid.
Lön och tillträde enligt överenskommelse.
 

För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: 
Damir Sabotic, HR-Generalist, [email protected]

Integritetspolicy