Projektledare till Eurofins Radon i Luleå

  • Luleå, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Vilka är vi?

Du kanske inte känner till oss men vi kan garantera att du känner till vårt arbete – allt vi gör har en positiv inverkan på liv, hälsa och miljö.

Eurofins finns vid din sida varje dag, från maten du äter till de mediciner du litar på. Vi arbetar med de största företagen i världen och ser till att produkterna de levererar är säkra, ingredienserna autentiska och att märkningen är korrekt.

Vi är en global ledare inom området Testing for life med mer än 55.000 medarbetare runtom i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service.

Vår verksamhet bygger på våra kärnvärden: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet.

Som ett led i vår fortsatta satsning i Norrlandsregionen söker vi nu en ny roll som projektledare!

Jobbeskrivning

Vad du kommer att göra hos oss

Du kommer att arbeta med strategiskt marnadsanalysarbete i projektform. Försäljning och strategisk marknadsföring samt genomförande av marknadsanalyser kommer att vara några av dina viktigaste ansvarsområden.

Du arbetar tätt tillsammans med vår affärsutvecklare såväl som Affärsområdeschef för att lägga upp strategier för framtida satsningar. Din arbetsdag kommer bestå till stor del av kommunikation, både internt och externt samt att på ett systematiskt sätt sätta upp strategier som du presenterar och motiverar för ledningsgruppen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld. Det är en härlig och meningsfull känsla som skapar hög motivation och engagemang och gör att det känns extra bra att gå till jobbet varje dag. För rätt person finns det goda möjligheter att utvecklas inom koncernen. Dina kunskaper, färdigheter och personliga utveckling är Eurofins mest värdefulla tillgång och en förutsättning för framgång. För dig innebär detta möjligheter att få delta i  spännande och utmanande projekt. Detta ger dig goda möjligheter att kontinuerligt utvecklas professionellt i en global koncern med god tillväxt.

Just inom denna tjänst får du självständigt vara med att bygga upp en strategi som kommer att ligga till grund för en internationell expansion.

Kravspecifikation

Vem är du som söker?

Du har kunskaper med dig från högskola/universitet. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet inom områdena marknad och sälj och besitter god datavana. Meriterande är universitetsexamen och/eller genomförda kurser inom marknadsföring, analyser och projektledning. Du bemästrar svenska och engelska väl i både tal och skrift, meriterande om du även bemästrar något annat europeiskt språk.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid tillsättningen och ser gärna att du har lagom proportioner av ödmjukhet, hunger och skarphet med rätt mindset för rollen.

Du kommer att rapportera till Affärsområdeschef.

Ytterligare information

Praktisk information:

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden går ut, så sök redan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Ansökningar skickade via brev eller mejl kommer inte tas med i rekryteringsprocessen.

Anställningsform: Projektanställning under sex månader. Tjänsten avser heltid.
Arbetstiderna är förlagda på dagtid men med goda möjligheter att påverka dina arbetstider.
Tillträde och lön enligt överenskommelse.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: 
Monika Nordqvist, Business Unit Manager, [email protected], 010-490 84 86

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta: 
Damir Sabotic, HR-Generalist, [email protected]

 

Integritetspolicy