HR Adviseur

 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Food, Feed & Water biedt in Nederland laboratoriumonderzoek, consultancy en inspectiediensten aan op het gebied van voeding, diervoeding en water en bestaat uit 12 locaties binnen Nederland, van Zeeland tot Friesland. Per locatie zijn er meerdere zelfstandig werkende Business Units met elk hun eigen diensten en omvang. Eurofins Food, Feed & Water maakt een sterke groei en ontwikkeling door, waarbij dynamiek en verandering volop aanwezig zijn.

De Eurofins Groep werd in 2013 uitgebreid met Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen dat sinds 1991 een sterke positie heeft in de Benelux met analyses op groenten en fruit. Sindsdien is het lab uitgegroeid tot een wereldspeler in de analyses van contaminanten in food & feed en helpt het zo mee de voedselveiligheid in de voedselketen te borgen. Met onze analyses & kennis ondersteunt het lab onder andere retailers, globale & lokale industriële spelers evenals telers en verschillende nationale controle-autoriteiten.

Functieomschrijving

Als HR-adviseur stap je in een ambitieus en open team waar je van strategisch tot operationeel aan de slag gaat. Hier kun je echt het verschil maken en is jouw inzet op verschillende lagen in de organisatie zichtbaar: je adviseert de lokale business units en drijft overkoepelende projecten voor de divisie Eurofins Food, Feed & Water Benelux.

Voor de vier business units binnen Lab Zeeuws Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het totale HR speelveld. Je begeleidt en adviseert het MT en de leidinggevenden rondom medewerker thema's, zoals: employee engagement, ziekteverzuim, talentmanagement. Daarnaast ben je ook sparringpartner over organisatieontwikkeling, organisatiedesign en werkgeverschap. Samen met het overkoepelende HR team start en drijf je HR-projecten rondom het het wendbaar maken van onze organisatie door het herontwerpen van het functiehuis en benloningsbeleid, Equality Driving Excellence, Employee Experience en het hernieuwen van de arbeidsvoorwaarden. 

Ontwikkelingsmogelijkheden voor zowel de organisatie als collega's staan op jouw agenda, maar ook onderwerpen als preventie, wet- en regelgeving en de HR-cyclus. Je ontwikkelt positieve relaties op alle niveaus en bent een vertrouwd gezicht voor collega's. Zo draag je bij een omgeving waar eenieder in hun kracht staat en waar medewerkers presteren, groeien, bijdragen en genieten van hun werk. 

Functie-eisen

Je hebt een HBO+ opleiding richting Bedrijfskunde en/of HRM afgerond en zo'n vijf jaar ervaring in een relevante functie. Je bent 32-36 uur per week beschikbaar. Je bent in staat om je werkzaamheden snel eigen te maken, prioriteiten te stellen en voelt je thuis een in dynamische organisatie. Je denkt twee stappen vooruit, hebt een pro-actieve houding en bent organisatiesensitief.

Aanvullende informatie

Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze en dynamische cultuur waarbij je onderdeel bent van een sterk groeiende internationale organisatie. De mogelijkheid en middelen om je verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Uiteraard belonen we ook goed voor jouw inzet:

 • Maximaal 4500,- bruto per maand
 • Winstdeling
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen met de optie om dagen bij te kopen
 • Pensioenregeling die af te stemmen is op jouw situatie
 • 15 euro korting op een sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland
 • Jaarlijkse investering in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • (Internationale) doorgroeimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (op termijn, we vinden het in het begin vooral belangrijk dat je een bekend en vetrouwd gezicht wordt)
 • Thuiswerkvergoeding
 • Mobiel & laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Een trappersregeling waarbij je al fietsend spaart voor leuke cadeau's en uitjes
 • Contract voor 12 maanden met uitzicht op vast (40 uur)

 

"Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 58.000 medewerkers, verdeeld over 900 hyper moderne laboratoria en is actief in 54 landen met een pro-forma omzet van 6,7€ in 2021."

Privacybeleid