Vi söker Laboratorieingenjör till vårt mikrobiologiska laboratorium i Luleå

  • Luleå, Sverige
  • Heltid

Företagsbeskrivning

Är du vår nya kollega?
Testing for Life är vår ledstjärna –  hos oss bidrar våra medarbetare till en bättre värld, varje dag. Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete inom en av världens ledande laboratorieverksamheter med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med på vår fortsatta resa?

Jobbeskrivning

I den här rollen kommer du i huvudsak att:

  • Utföra, dokumentera  och rapportera mikrobiologiska analyser i enlighet med gällande interna metoder samt metoder via ISO standarder
  • Jobba med kvalitetssäkring enligt våra rutiner och ackreditering
  • Ha metodansvar för analyser
  • Vara delaktig i företagets kontinuerliga förbättringsarbeten

Kravspecifikation

För bästa matchningen vill vi att:

  • Du har en stark vilja att prestera resultat. Det är viktigt i rollen då vi arbetar med analyser där ett effektivt och kundorienterat arbetssätt i en dynamisk miljö är essentiellt för att erbjuda våra kunder högkvalitativa analystjänster.
  • Du har en högskoleutbildning inom exempelvis mikrobiologi eller annat som bedöms relevant
  • Du gärna har erfarenhet av arbete på laboratiorium och ackrediterings erfarenhet.
  • Du har god datavana och kommunicerar väl både skriftligt och muntligt på svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid kompetens och personlighet. Vi ser att du som person är ansvarsfull, självständig och resultatorienterad. Du är analytisk i ditt arbetssätt, noggrann, samt har lätt för att samarbeta. Du vill dela med dig och bidrar till en god arbetsmiljö och kunskapsutbyte.

Ytterligare information

Vad erbjuder vi dig?
Ett meningsfullt arbete där Testing for Life genomsyrar företaget. Du får ett spännande och ansvarsfullt arbete med möjlighet att få delta i utmanande projekt och nätverk med förutsättningar att kontinuerligt utvecklas. Vi ser fram emot att välkomna dig in i ett härligt team med hög kompetens, framåtanda och en trivsam arbetsmiljö i Luleå. Vi kommer under året att flytta in i helt nya ändamålsenliga lokaler som möter våra expansionsplaner!

Mer information
Tjänsten är en visstidsanställning om 6 månader initialt. Det finns goda chanser till förlängning. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Business Unit Manager Monika Nordqvist [email protected].

För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR generalist, Sara Carlsson, [email protected]

Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan och att få välkomna vår nya laboratorieingenjör!

Eurofins är en global ledare inom området “Testing for Life” med mer än 50.000 medarbetare runt om  i världen. Under de senaste 20 åren har Eurofins varit ett av de snabbast växande företagen i världen tack vare innovation inom teknik och service. Vi är nu den globala marknadsledaren inom miljö-, livsmedels-,läkemedels- och kosmetikatester såväl som inom jordbruksvetenskapliga CRO-tjänster (Contract Research Organization). Vi är också bland världens marknadsledare inom avancerad materialvetenskap, genomik, kriminalteknik, konsumentprodukter och kliniska testtjänster.

Vår verksamhet bygger på våra fyra hörnstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på www.eurofins.se.

Integritetspolicy