Laborant til nathold i metal-laboratorium

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

I Eurofins Miljø har vi én metalafdeling – faktisk den eneste metalafdeling i Danmark, hvilket vidner om, at medarbejderne er de eneste som beskæftiger sig med metalanalyser i koncernen og dermed er de mest kompetente på området. Dette betyder, at samtlige selskaber, både interne selskaber såvel som eksterne kunder, sender deres prøver til metalafdelingen i Vejen, hvis der skal analyseres for metaller.

I metalafdelingen undersøger vi metaller/mineraler/grundstoffer i blandt andet fødevarer, foder, kosttilskud, jord, bygningsaffald, slam, gylle, luftfiltre (emission og indeklima), spildevand og materialeprøver. Afdelingen analyserer ca. 400.000 prøver om året.

Jobbeskrivelse

I metalafdelingen har vi travlt, så derfor søger vi en engageret laborant, som har lyst til at blive en del af vores stærke team på nathold. Ud over vores kommende nye kollega, består afdelingen af dygtige medarbejdere, med baggrunde som laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Vi er passionerede og motiverede i vores arbejde og sammen er vi ansvarlige for, at de bestilte analyser udføres til tiden og i henhold til vores kvalitetskrav. Der sættes derfor stor pris på samarbejde og evnen til prioritering af opgaver, så vi i fællesskab når dette mål.

Du vil primært komme til at håndtere jord, bygningsaffald, foder- og fødevareprøver, og kommer til at arbejde med både prøveforberedelse (afvejning og oplukning), samt analyse på ICP-OES. Vi modtager mange prøver hver dag, så det er vigtigt, at du trives i en tempofyldt hverdag, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd.

Det er desuden vigtigt, at du har teamspirit, godt humør og er i stand til at give, samt modtage, feedback fra dine kollegaer. Derudover forventer vi en ny kollega som er samarbejdsvillig, initiativrig og hurtig til at lære.

Kvalifikationer

  • Du er uddannet laborant
  • Du har lyst til at løfte i flok, fungerer godt socialt og har sans for humor
  • Du er fleksibel i din indstilling og kan håndtere uforudsigelighed
  • Du arbejder systematisk, struktureret og effektivt
  • Du har en god samarbejdsevne og et positivt mindset
  • Du har flair for apparater, og er ikke bange for at løse apparattekniske problemer på egen hånd
  • Du kan arbejde i pressede situationer

 

Der vil være en grundig oplæring i opgaverne, så det er ikke et krav at du har erfaring fra et laboratorium - men vi ser gerne at du har en grundlæggende interesse for faget. Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, så det er derfor vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Vi tilbyder
En hverdag, hvor du kommer til at arbejde med et betydningsfuldt arbejde, der er vigtig for vores miljø. Derudover bliver du en del af et team, hvor den sociale trivsel vægtes højt. Vi sætter stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt, samtidig med at vi har fokus på opgaven.

Arbejdstid
Dine 37 timer om ugen fordeles på en 4 dages arbejdsuge, mandag – torsdag i tidsrummet kl. 21 - 07.  Dog vil en del af oplæringen ske på daghold, hvor arbejdstiden typisk placeres i tidsrummet kl. 06 -16.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Yderligere information
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte PBU Manager Anders Svaneborg på [email protected]

Ansøgning
Du skal søge online. Det er den eneste måde. Ansøgningerne sendt pr. mail accepteres ikke.
Send dit CV, ansøgning, uddannelsesbevis og andre evt. relevante bilag, ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik