Laborant eller miljøtekniker til kundecenter for vand

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.


Som en del af kundecentret i Eurofins Miljø Vand A/S, vil du, i samarbejde med dine dygtige kolleger, bidrage til og dagligt sikre vores kunders tilfredshed via professionel vejledning og rådgivning inden for bl.a. drikkevandsområdet.

Vil du være med til at sikre den gode vandkvalitet i drikkevand og badevand for alle vores danske kunder ?

Jobbeskrivelse

Som en del af Eurofins Miljø Vand A/S vil du være med til at sikre rent drikkevand, renere miljø og sundhed, gennem kemiske og mikrobiologiske analyser i henhold til myndighedernes bekendtgørelser.

Har du lyst til at blive en del af et kontorfællesskab, hvor kollegaskab, god service og kunden er i højsædet?

Vi sørger for en grundig oplæringsplan i vores systemer, så du hurtigt kan få brugt din viden og praktiske erfaring til at gøre det, du er bedst til; skabe tillid med din faglighed, know-how og professionelle kunderådgivning.  

Mere specifikt vil du til dagligt arbejde med:

 • Vejledning og kunderådgivning via telefon og mail
 • Bestilling og levering af vores produkter inden for vandanalyser
 • Kontrol af prøveregistreringer
 • Oprettelse af prøvebestillinger
 • Reklamationsbehandling
 • Sammen med teamet levere en top klasse kundeservice

Kvalifikationer

 • Du har en naturvidenskabelig grunduddannelse som eks. Laborant,  miljøteknolog eller anden relevant uddannelse
 • Du har mindst 5 års praktisk erhvervserfaring som laborant, miljøteknolog eller andet relevant
 • Du har kendskab til mikrobiologiske og kemiske analyser  fra et laboratorium og/eller erfaring med vandkvalitet fra en vandforsyning eller lign.
 • Du har nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Derudover er du grundig og struktureret. Du forstår, hvad god kundeservice er og du kan lide at hjælpe andre mennesker. Du nyder udviklingsopgaver, men trives også med rutineopgaver i løbet af din dag. Du har gode formidlingsevner og formår at have et overblik samt bevarer roen, også når der er travlt.

Yderligere informationer

Arbejdssted
Ladelundvej 85, DK-6600 Vejen, Denmark

Tiltrædelse
1. november 2021 eller ifølge aftale

 

Lyder jobbet som noget for dig?
Så send os dit CV og motiverede ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Ansøgning online er den eneste måde. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

For yderligere information om stillingen er du meget velkommen til at kontakte Business Development Director Ole Silkjær på telefon 26 86 42 73 eller på [email protected]

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

 

 


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik