Solution Engineer med drive for integrationer

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

OneIT er en støttefunktion, der agerer systemintegrator for forretningen hos de danske Eurofins Food-Feed selskaber. Vi udvikler selv samt kobler software fra Eurofins gruppen sammen til skræddersyede løsninger til vores forretning.

Har du erfaring med integrationer, SQL servere, samt kendskab til software deployment og infrastruktur services? Trives du i et miljø, hvor selvstændighed, fleksibilitet og højt tempo danner rammerne for din hverdag, så hører vi gerne fra dig.

Jobbeskrivelse

I denne rolle søger vi en Solution Engineer til OneIT. Det vil være din vigtigste opgave at sikre, at vores samlede miljø af services fungerer. Du skal opsætte nye, samt vedligeholde eksisterende, integrationer mellem såvel systemer, instrumenter og ud til vores slutkunders systemer (B2B løsninger). For den rette person er der rig mulighed for at udvikle sig i rollen, så er du sulten efter at udvide dine nuværende kompetencer og klar på en stejl læringskurve, så søg endelig!

Mere specifikt vil du

 • deltage i diverse integrationsopgaver, nye såvel som konvertering af eksisterende løsninger
 • spille en vigtig rolle i et stort nordisk segregeringsprojekt, som en del af en roll out task force
 • indgå i level 2 support i incidentprocessen
 • bidrage til fortsat teknisk udvikling, samt bidrage til teamet med din erfaring og evne til, at bringe solutions og infrastruktur sammen
 • tage del i inventory management og være nøgleperson i implementeringen af OneIT CMDB.

De systemer vi arbejder med er; MS SQL, MS SSIS/SSRS, MS TFS og Azure DevOps og .net

Vi tilbyder
Du vil blive en del af et uformelt team, som sparrer omkring opgaverne og hvor alle bidrager til, at vi når i mål. Du kan forvente en alsidig hverdag, hvor dagene hurtigt veksler mellem planlagte aktiviteter og akutte incidents. Du vil dels indgå i hverdagen i det danske team og dels få en vigtig rolle i overnævnte nordiske projekt, hvilket vil indebære kortere planlagte udlandsture.

Kvalifikationer

 • Du har en relevant videregående uddannelse inden for IT
 • Du har som minimum 2-3 års erfaring fra lignende jobfunktioner, eks. som Solution Engineer eller System Integrator
 • Du har praktisk erfaring med en eller flere af følgende MS SQL, MS integration produkter (OS, DB, applikationer, m.fl.), MS SSIS/SSRS og MS TFS / Azure DevOps
 • Du har gerne erfaring med infrastruktur services som AD, security, sharepoint, m.fl.
 • Du har gerne kendskab til MS entity framework, MS visual studio, C#/.net, VB6 og PowerBI
 • Du taler og skriver dansk og engelsk

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med deployering og integration af egen udviklede løsninger, ligesom du meget gerne har erfaring med infrastruktur 2nd level support.

Personlige kompetencer
Som person har du evnen til at holde hovedet koldt, selv i pressede situationer. Du trives i et miljø, hvor vi løfter i flok og sparrer med hinanden omkring opgaverne. Derudover arbejder du selvstændigt og kan drive egne opgaver i mål. Af natur er du grundig, fleksibel og kan holde mange bolde i luften. 

Yderligere informationer

Arbejdstid
37 timer, som typisk placeres i tidsrummet 08:00-16:00 mandag til fredag

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen. Der kan være enkelte rejsedage i norden de kommende år

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Hvis du synes, det lyder interessant og som den rigtige mulighed for dig, skal du ansøge online – det er den eneste måde. Ansøgninger pr. mail accepteres ikke.

Send dit CV, ansøgning og uddannelsespapir m.m. ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende til samtale. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte OneIT Manager Mette Sjørup Styrbæk på mail [email protected].

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Mere om Eurofins
Eurofins Food-Feed i Danmark består i dag af tre selskaber, som samlet analyserer alt fra jord til bord knyttet til fødevarer og foder. Det gøres fordelt på selskaberne Eurofins Milk Testing, Eurofins Steins Laboratorium og Eurofins Vitamin Testing – alle 3 interne kunder til OneIT. I OneIT er vores formål at supportere og levere de IT services, som sikrer, at vores forretning kan levere til vores fælles slutkunder.

Du kan læse mere om Eurofins på https://www.eurofins.dk/

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik