Salgs- og kundesupporter med interesse for miljøet

 • 2610 Rødovre, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter. Vi undersøger bl.a. for jordforurening, indeklima og bygningsscreening. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse – fra vejledning i den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Brænder du for kontakten til kunderne, trives du i en selvstændig hverdag og har du interesse for miljøet? - så er det måske dig, vi leder efter!

Jobbeskrivelse

Vi ønsker at udvide vores tilstedeværelse ved vores kunder på Sjælland med en salgs- og kundesupporter, som får base på vores site i Rødovre. Du vil til dagligt arbejde med kundehenvendelser, vejledning af kunderne, opsøgende salg, kundemøder, samt implementering af kundeaftaler.  

Din primære opgaver

 • Varetage salg ift. kundeforespørgsler, samt opsøgende salg primært inden for jord
 • Rådgivning og vejledning af kunder
 • Håndtering af evt. kundereklamationer 
 • Kundemøder
 • Implementering af kundeaftaler
 • Du vil være en del af vores overordnede salgsstrategi og selv skulle varetage delmål

Vi tilbyder
Du bliver en del af en stor international koncern i rivende udvikling, med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Derudover vil du i denne stilling få frihed under ansvar, fleksibilitet i opgaveudførelse og hvordan arbejdet planlægges.

Kvalifikationer

For at få succes i denne stilling, er det den rette personlighed, samt interesse for miljøet, som er afgørende. Viden omkring vores branche eller erfaring med salg af lignende produkter er et plus, men ikke et krav.

Vi kigger bl.a. efter:

 • Du har en videregående naturvidenskabelig baggrund (gerne nyuddannet) eller er en erfaren laborant. Alternativt har du erfaring med salg af lignende ydelser
 • Du har interesse for miljøet
 • Du taler og skriver dansk og engelsk
 • Du har flair for IT og informationssystemer, samt kendskab til kvalitetsstyringssystemer

Personlige kompetencer

 • Du er udadvendt, kundeserviceminded og resultatorienteret
 • Du kan have mange bolde i luften og samtidig sikrer, at du når i mål med dine opgaver
 • Du er selvmotiverende, initiativrig og er opsøgende, når du støder på en udfordring
 • Derudover formår du at få noget fra hånden - med et smil på læben, selv de dage hvor der er ekstra travlt

Yderligere informationer

Andet
Du skal have gyldigt kørekort B og egen bil til rådighed i arbejdet

Arbejdssted
Eurofins VBM laboratoriet: Gunnekær 26, 2610 Rødovre

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Du skal sende din ansøgning online. Det er den eneste måde.
Send din ansøgning, CV og relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret" hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og opfordrer derfor til at du ansøger hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen i Eurofins VBM Laboratoriet, er du velkommen til at kontakte Sales Manager Rita Splidt Pedersen på tlf.: 20993220

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik