Lagermedarbejder med godt overblik til Eurofins Miljø A/S

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Vi søger en lagermedarbejder til vores team i forsendelsen. Vores kommende medarbejder er en robust og produktiv kollega, som har lyst til at blive en del af en vigtig funktion, hvor vi servicerer de øvrige afdelinger. Det er eksempelvis vores ansvar, at kunderne modtager den korrekte emballage, og at vi hele tiden har de rigtige varer og den rette mængde på lager, sådan de forskellige afdelinger har de nødvendige ressourcer til at fortsætte produktionen. Det er en selvstændig hverdag, hvor det er vigtigt, at du er god til at holde overblik og kan koordinere dine opgaver. Du har godt humør og bidrager til det gode kollegiale fællesskab i afdelingen.

Du vil indgå i et mindre team, hvor dine opgaver bl.a. vil være at:

 • pakke emballage efter kundeordrer
 • bestille lagervarer
 • følge op på intern emballagekontrol
 • diverse ad-hoc opgaver

Kvalifikationer

Da du vil få en grundig oplæring i opgaverne, vægtes dine personlige kompetencer højere end dine faglige kvalifikationer, vi kigger dog efter at:

 • Du taler og skriver dansk
 • Du har gode IT-kundskaber og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Du har truckcertifikat og erfaring fra lager eller pakkeri - dette er et plus, men ikke et krav

Personlige kompetencer

 • Du er grundig, god til at holde overblik og fokuseret
 • Du er god til at koordinere og prioritere din arbejdsdag, i samarbejde med kollegaerne
 • Du er stabil og systematisk
 • Du er selvstændig, viljestærk og robust
 • Du har et godt humør og er en god kollega
 • Du trives med et højt arbejdstempo og er glad for rutineprægede opgaver

Da opgaverne kræver både stående og gående arbejde og kan indebære løft, er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Arbejdstid
Det er en fuldtidsstilling, hvor timerne typisk er placeret i tidsrummet 06-18 mandag til fredag.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Logistikchef Søren Korsgaard Mortensen på [email protected].

Lyder jobbet som noget for dig?
Du skal ansøge online, det er den eneste måde. Ansøgninger sendt pr. mail accepteres ikke.

Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.

Mere om Eurofins
Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik