Laborant til vores afdeling for Organiske Mikroforureninger

 • 6600 Vejen, Danmark
 • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

Vores afdeling for Organiske Mikroforureninger har travlt og derfor søger vi en kvalitetsbevidst og energisk laborant.

Vi udfører kemiske analyser af både vand-, jord-, slam-, luft- og sedimentprøver for en lang række forskellige miljøfremmede stoffer herunder pesticider, lægemidler, olie- og tjærestoffer, phthalater, VOC’er mv.

Brænder du for et arbejde, hvor du bidrager til at beskytte miljøet? Og hvor du har mulighed for at blive en del af en højt specialiseret afdeling med god mulighed for variation i arbejdsopgaverne? Så læs videre her!

Jobbeskrivelse

Du vil forestå analyseprocessen fra start til slut, og dine primære arbejdsopgaver vil således omhandle:

 • Afvejning, ekstraktion og øvrig prøveforberedelse af ovenstående prøvetyper
 • Fremstilling af reagenser og diverse brugsopløsninger
 • Klargøring og lettere vedligehold af instrumenter samt opsætning af ekstrakter til analyse herpå
 • Beregning af resultater og overførsel af data til vores LIMS-system
 • Øvrigt forefaldende laboratoriearbejde

Du vil få ansvaret for, at de ønskede analyser udføres og afrapporteres til tiden og i henhold til både interne og eksterne kvalitetskrav. Vi lægger vægt på, at du ønsker at blive en del af en afdeling, hvor vi har fokus på samarbejde, god trivsel og højt humør.

Da vi er en afdeling med en meget bred palette af analyser, udstyr og beregningsmetoder, og vi ønsker laboranterne tager del i hele processen, vil der være rige udviklingsmuligheder og varierede dage. Her vil det kun være dine egne ambitioner der sætter grænsen.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du er uddannet laborant, erfaring inden for organiske analyser vil være en fordel men ikke et krav
 • Du har flair for IT, herunder erfaring i brugen af Excel
 • Du har erfaring med kromatografi, herunder brugen af instrumenter (GC/FID, GC/MS, GC/MS/MS, P&T-GC/MS, HPLC og LC/MS/MS), vil være en fordel men igen ikke et krav, vi sørger for god oplæring
 • Du har kendskab til software som Masshunter og OpenLab 
 • Du har kendskab til LEAN/5S 
 • Flydende dansk i skrift og tale

Personlige kompetencer:
Som person er du initiativrig, fleksibel og kvalitetsbevidst. Du arbejder systematisk og effektivt og kan lide et højt arbejdstempo, og så er du en holdspiller med en positiv indstilling og højt humør. Du er engageret og ønsker at lære nyt.

Du tilbydes:
At blive en del af et stærkt team, hvor holdånd og samarbejde vægtes højt. Derudover har vi flextid, kantineordning, frugtordning samt personale arrangementer, hvor vi har fokus på at lære hinanden bedre at kende på tværs af afdelingerne.

Yderligere informationer

Arbejdstider:
Dine 37 ugentlige arbejdstimer placeres i tidsrummet 6.00 – 18.00 mandag til fredag. 

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt eller efter aftale

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen hos Eurofins Miljø A/S er du velkommen til at kontakteTeamleder Charlotte Lawaetz Jespersen på +45 26 86 36 70.

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter, så snart vi har fundet den rette kandidat.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen.


Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik