Laboratorieassistent til metal laboratorium

  • 6600 Vejen, Danmark
  • Fuldtid

Firmabeskrivelse

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. I metalafdelingen undersøger vi metaller/mineraler/grundstoffer i blandt andet fødevarer, foder, kosttilskud, jord, bygningsaffald, slam, gylle, luftfiltre (emission og indeklima), spildevand og materialeprøver. Da vi er det eneste metallaboratorium i Danmark laver vi analyser både for interne såvel som eksterne kunder.

Jobbeskrivelse

Til metalafdelingen søger vi en ufaglært laboratorieassistent til 6 mdr. vikariat i vores prøveforberedelse. Du vil primært komme til at arbejde med jord og fødevare prøver, og vil her skulle stå for hele prøveforberedelsen fra afvejning og indtil prøverne er klar til analyse. Vi modtager 1000-2000 prøver hver dag, så det er vigtigt, at du trives i en tempofyldt hverdag, hvor effektivitet og kvalitet går hånd i hånd.

Du vil blive en del af en afdeling på 24 personer, som arbejder i 3-holds skift, og består af laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Vi er passionerede og motiverede for vores arbejde, og sammen er vi ansvarlige for, at de bestilte analyser udføres til tiden og i henhold til vores kvalitetskrav. Der sættes derfor stor pris på samarbejde og evnen til prioritering af opgaver, så vi i fællesskab når dette mål.

Vi tilbyder
Udover en hverdag med et betydningsfuldt arbejde, så vil du blive en del af et miljø, hvor den sociale trivsel vægtes højt. Vi sætter stor pris på en fri omgangstone, hvor der skal være plads til at have det sjovt samtidig med at vi har fokus på opgaven. Du skal derfor være klar til at bidrage med teamspirit, godt humør og være i stand til at give samt modtage feedback fra dine kollegaer.

Kvalifikationer

Da du vil blive grundig oplært i stillingens opgaver, er det de personlige kompetencer, der vægtes højst. Vi ser dog gerne, at du har interesse for faget, samt vægter følgende:

  • Det er en fordel med erfaring med rutineopgaver eller produktion
  • Du er vant til at bruge IT og er ikke bange for at sætte dig ind i nye IT-systemer
  • Du har flair for apparater, og er ikke bange for at arbejde med apparattekniske problemer på egen hånd

Personlige kompetencer

  • Du er samarbejdsvillig, initiativrig og hurtig til at lære.
  • Du har lyst til at løfte i flok, fungerer godt socialt og har sans for humor
  • Du er fleksibel i din indstilling og kan håndtere uforudsigelighed
  • Du arbejder systematisk, struktureret og effektivt
  • Du kan arbejde i pressede situationer

Opgaverne kræver både stående og gående arbejde, derfor er det vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere informationer

Andet
Stillingen er tidsbegrænset til 6 mdr. Der vil være gode muligheder for forlængelse.

Arbejdstid:
37 timer. Arbejdstiden placeres typisk mellem kl 06-18. Der vil forekomme weekendarbejde ca. hver 6. uge.

Tiltrædelse:
Snarest, og gerne senest d. 1 oktober 2021.

Yderligere information:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Anders Svaneborg på [email protected]

Ansøgning:
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 55.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 50 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2020 genererede Eurofins en samlet indtægt på 5,4 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Fortrolighedspolitik